Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Pistia,da li je istina? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
stefanovic^v
Akvarista

Registrovan: 29 Okt 2010

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 5:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jedan stariji akvarista mi je rekao da su listovi Pistie otrovni,da li je to tacno?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 5:03 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Jovan85
Akvarista

Registrovan: 10 Jan 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 5:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za koga otrovni? Ako mislis na sebe, doki ih ne jedes nisu....

Nisam primetio da neka od riba konzumira ove listove. Tako da su svejedno svi bezbedni...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 5:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jovan85 ::
Za koga otrovni? Ako mislis na sebe, doki ih ne jedes nisu....

Nisam primetio da neka od riba konzumira ove listove. Tako da su svejedno svi bezbedni...

Slažem se s' kolegom. Da pistija ima neka negativna dejstva na živi svet u akvarijumu, odavno bi se primetilo. Pogotovo zato što je pistija veoma rasprostranjena biljka u našim akvarijumima.
marko.pa
Akvarista

Registrovan: 27 Nov 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 28, 2012 9:15 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Gledao sam neku prirodnjacku emisiju o nilskim konjima u kojoj su oni pistiu od metar tamanili kao salatu.
Informacija je da pojedu preko 100 kilograma pistije jer ima slabu energetsku vrednost.
Ja bih rekao da je neotrovna.
stefanovic^v
Akvarista

Registrovan: 29 Okt 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 12:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pitao sam,da li je otrovna za ljude? Wink
misoo83
Akvarista

Registrovan: 10 Sep 2009

PorukaPoslao: Ned Jan 29, 2012 12:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pistija je otrovna za ljude ali smo ako se jede i to u vecim kolicinama a posto niko od nas ne jede pistiju nije otrovna Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Marsilea i Pistia Joks1985 Ponuda 0 Sre Apr 18, 2012 4:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka pistia stratiotes Bojan98nbgd Tražnja 0 Pet Apr 06, 2012 10:15 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Lemna minor i Pistia Zvrle Tražnja 0 Pon Mar 26, 2012 11:08 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Lemna i pistia stefanovic^v Na poklon 1 Ned Mar 11, 2012 5:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pistia stratiotes i Lemna minor stefanovic^v Na poklon 0 Sre Jan 11, 2012 11:36 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License