Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 podloga za akvarijum Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Rille
Akvarista

Registrovan: 04 Avg 2010

PorukaPoslao: Sub Dec 04, 2010 12:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

krcko ::
Zašto jednostavno ne odete na neku šljunkaru, ponesete sito i, zamolite da prosejete potrebnu količinu. Častite čuvara sa nešto novaca, nema potrebe kupovati po radnjama. Inače Igma-link koji je dat je najjeftiniji kvarc, napunite pun džak, oko 60-70kg za 100 dinara. Pozdrav

Pa ja imam sitnog peska za malteraciju i razmišljao sam da ga prosejem kroz mrežu za komarce, tako da dobijem granulaciju odprilike malo sitniju nego granulacija onog kvarcnog po radnjama, pretpostavljam da taj pesak može, uz otkuvavanje par puta?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Dec 04, 2010 12:52 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

gocha
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 07 Avg 2010

PorukaPoslao: Sub Dec 04, 2010 1:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ma sve moze,samo pazi kada ti neka veca ribica cimne po dnu kako ce pesak da se rasprsi i da zamucuje vodu....
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
krcko
VIP

Registrovan: 14 Avg 2010

PorukaPoslao: Sub Dec 04, 2010 1:56 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zašto bi mutilo vodu? Samo u jednom akvarijumu imam kvarc granulacije 2-5 mm, u svim ostalim je 0,5-2mm. Ni jednom nisam imao zamućenu vodu, niti da se podloga ovako sitne granulacije podiže. A do zamućenja može doći samo ukoliko ne sifonirate redovno podlogu i, nakupila se prljavština. Pozdrav
MAXA
Akvarista

Registrovan: 14 Nov 2010

PorukaPoslao: Sub Dec 04, 2010 4:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

A jel ima u Mladenovcu crnog kvarca ili samo beli. I da li tamo postoji maloprodaja ili samo velikoprodaja?
jongi
Akvarista

Registrovan: 31 Avg 2010

PorukaPoslao: Ned Dec 05, 2010 12:03 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mislim da se taj crni kvarc zove onix i jako ces ga tesko naci,tj. nikako.Ima da se nadje farbani kvarc.
Raka
Akvarista

Registrovan: 21 Dec 2010

PorukaPoslao: Čet Dec 23, 2010 9:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pozdrav;kvarcni pesak u kvarcu je 10dinara kilogram ima sve granulacije...
Panta
Akvarista

Registrovan: 15 Feb 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 17, 2011 4:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li i vi kupujete onaj italijanski pesak u boji ???
japamija
Akvarista

Registrovan: 03 Jan 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 17, 2011 4:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja ne. Very Happy
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
bojan86
Akvarista

Registrovan: 02 Jan 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 17, 2011 4:45 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam uzeo crni kvarcni šljunak od nekog domaćeg proizvođača koji daje garanciju na ne znam koliko godina. A evo već posle mesec dana vidim da su neka zrnca malo pustila boju. Mada sad deluje lepše, al' opet... Rolling Eyes
DiamondDragon
Akvarista

Registrovan: 25 Jun 2010

PorukaPoslao: Čet Feb 17, 2011 7:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Raka ::
pozdrav;kvarcni pesak u kvarcu je 10dinara kilogram ima sve granulacije...

Šta znači kvarcni pesak u kvarcu?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Stefan062
Akvarista

Registrovan: 03 Avg 2010

PorukaPoslao: Pet Feb 18, 2011 3:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

kvarc je mozda naziv firme a i mozda je pogresio u kucanju.. Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kamenički akvarijum scalar 3 Akvarijumi 8 Ned Maj 20, 2012 12:51 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 14 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka akvarijum 140 bojka--94 Akvarijumi 3 Pet Maj 11, 2012 5:36 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 33 L maslachak Akvarijumi 9 Čet Maj 10, 2012 5:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum sa opremom Jovan85 Ponuda 0 Sre Maj 09, 2012 9:21 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License