Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Podmladak Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
LudiDjura
Akvarista

Registrovan: 14 Nov 2011

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 12:20 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

podmladak molija i kombinacije....30ak
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Dec 06, 2011 12:20 am Snimi Poruku Nazad na vrh

tomislav85
Akvarista

Registrovan: 11 Jan 2011

PorukaPoslao: Sre Dec 07, 2011 9:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Vecerasnja prinova ksifo mi se okotila nisam verovao iz prvi put kada sam brojao pa sam to ponovio neverovatnih 80 komada iz jednog okota do sada to nisam doziveo.Ove 4 black moly su u akvarijumu a izgleda kao da su u mrestilici
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
Joks1985
Akvarista

Registrovan: 16 Jul 2011

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 6:10 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da se pohvalim i ja, danas kad sam cistio akvarijum ugledao sam dve male helene. Presrecan sam, nabavio sam helene pre oko 3 meseca i ovo su prvi mladi koje sam uocio.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 8:28 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Joks1985 ::
Da se pohvalim i ja, danas kad sam cistio akvarijum ugledao sam dve male helene. Presrecan sam, nabavio sam helene pre oko 3 meseca i ovo su prvi mladi koje sam uocio.

Mislim da je 3 meseca malo da se ovi puzevi razmnoze...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
Joks1985
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 8:38 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Meni su 5 odrasle helene stigle 10. oktobra, tad sam prvi put u akvarijum ubacio helene, a danas sam video 2 male velicine 4-5mm. Prema tome kod mene je bilo dovoljno 3 meseca da se razmnoze.
joca93knj
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 9:55 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mozes li da slikas i da izbacis slike???
Joks1985
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 09, 2012 9:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nemam digitalac, a telefonom ne znam bas da li cu uspeti. Ako uspem izbacujem slike.
Joks1985
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 10, 2012 3:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Evo slike male helene, nisam mogao bolje telefonom, nadam se da se vidi koliko toliko.

Image
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Jan 10, 2012 4:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bravo Bravo Bravo pobednik pobednik pobednik talasi
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
joca93knj
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Jan 11, 2012 7:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ok..sada vidim...a ja misleo da si vido malca od onih obicnih pueva pa zbog toga sam ti trazio sliku Very Happy ....cestitam!
5ko994LE
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 02 Nov 2011

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 6:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uspeo sam da izmrestim Malawi mbuna ciklide imam oko 30 malaca
No 1
Urednik
Urednik

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Sub Feb 04, 2012 7:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hajde ,kad malo porastu pa podeli fotografije sa nama ,ako zelis.
srdjan032
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 15 Feb 2012

PorukaPoslao: Sub Feb 18, 2012 2:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pozdrav....pa i ja da se pohvalim malo....okotila mi se zenka ksifo-a...40 malaca imam...ali mi nije telefon bio pri ruci da snimam.....samo je rodila 4 mrtva malca.....
sveta021
Akvarista

Registrovan: 14 Feb 2012

PorukaPoslao: Čet Feb 23, 2012 5:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U toku noci ili rano jutros konacno se okotila moja zuta molika ali u prirodnom okruzenju,nisam je stavio u kotilicu jer sam mislio da je debela od prejedanja,tako da su nazalost prezivelo samo 8 malisana koje sam odmah prebacio u kotilicu,znaci da su ostale ribice imale pravu mesnu gozbu i plus sam u filteru nasao 15-ak malisana Sad .

Evo i koje slicice ovih hrabrih malisana... Smile

Image
Image
Image
guppykiller
Akvarista

Registrovan: 24 Maj 2011

PorukaPoslao: Čet Feb 23, 2012 5:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

5ko994LE ::
Uspeo sam da izmrestim Malawi mbuna ciklide imam oko 30 malaca

kako napreduju malci ? Okaci koju sliku ako mozes...
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License