Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Pokusaj mresta Corydorasa Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
tomislav85
Akvarista

Registrovan: 11 Jan 2011

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 12:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E ovako pokusao sam mrestiti Corydorase,uzeo sam akvarijum od 20l i u njega stavio sundjer filter i grejac,stavio sam 2 muzjaka i jednu zenku posle 2 dana ona bacila ikru ima oko 150 komada,postavicu sliku ikre da mi moze neko iskusniji reci da li je oplodjena,zenka je nocas izbacila ikru.Nazalost za ovaj put nemam nikakvo sredstvo protiv plesni,nemogu bolje slikati,sva ikra je ove boje ostalu nemogu slikati jer mi je samo ova strana skvarijuma slobodna i akvarijum sam zamracio sa peskirom

Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 12:40 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Bojan
Administrator
Administrator

Registrovan: 25 Feb 2009

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 5:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Grejac si stavio iz kog razloga?

Meni su akvarijumi gde izmrestim koridorase u polumraku odnosno tu nemam svetlo vec tu dopre nesto svetla od ostalih akvarijuma i nije mi se nikad desavao problem sa plasni.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
tomislav85
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Jan 24, 2012 5:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

U ovom akvarijumu i nemam grejac,greskom sam napisao da ga imam,ovaj akvarijum mi stoji izmedju dva akvarijuma i u njemu je temperatura 26 stepeni
tomislav85
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Feb 05, 2012 6:28 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nisam mogao pre okaciti slike ali moj prvi mrest Corydorasa je uspeo za sada 100% svi malci su preziveli evo i nekih slicica,morao sam ubaciti grejac jer mi je temeratura preko noci varirala

Image

Image

Evo i slika ponosnih roditelja koji ce uskoro baciti ikru

Image
No 1
Urednik
Urednik

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Ned Feb 05, 2012 8:11 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Extra, svaka cast na fotografijama. Ne mogu da se setim dal sam negde video malce coridorasa, bas mi je drago. Inace coridorase bez problema mozes izmrestiti na temperaturi 20.stepeni i nizoj, ako nisi znao, pozz.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
DiamondDragon
Akvarista

Registrovan: 25 Jun 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 28, 2012 12:31 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posle koliko dana se malci mogu staviti sa odraslim ribama?

Pitam iz razloga što mi se desio mrest i imam par malaca sačuvanih u komori filtera, lepo napreduju 3 dan.
Da li mogu da ih prebacim kod odraslih, hoće li ih možda pojesti?

Poslednji izmenio DiamondDragon dana Uto Feb 28, 2012 12:32 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
tomislav85
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Feb 28, 2012 8:40 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Nemoj jos pojesce ih sigurno,mozes ih ubaciti tek kada narastu dovoljno.
DiamondDragon
Akvarista

Registrovan: 25 Jun 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 28, 2012 10:33 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koliki treba da budu, pa da je bezbedno da ih ubacim kod odraslih?
Sada su oko 5 mm dužine.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
tomislav85
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Feb 28, 2012 7:07 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pa da nemogu stati drugim ribicama u usta pogledaj jos po forumu imas puno tema o tome
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Uto Feb 28, 2012 8:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja sam nedavno ubacio sa 1 cm.
ksenija
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 13 Feb 2012

PorukaPoslao: Pon Mar 05, 2012 8:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ja sam nov clan i bas mi je drago sto imas slike vidis i probas. Odvojila sam ih u filter i zamracila pa da vidimo. zenka mi je bucmasta a on samo izvodi neke trperave plesove oko nje. pitanje: jel to pravo vreme za ljubav?
Slike cu ubaciti kad skontam kako.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Bojan
Administrator
Administrator

PorukaPoslao: Pon Mar 05, 2012 8:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

http://www.akvarijum.org/forum.....-t815.html
tomislav85
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Mar 06, 2012 8:58 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Trebalo bi da je to pravo vreme ja sam zamracio akvarijum tek kada su bacili ikru
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka 80l pokusaj kibon1 Akvarijumi 14 Ned Maj 20, 2012 2:56 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka zenka i muzjak corydorasa mikica555 Tražnja 0 Pon Maj 14, 2012 11:09 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Helene za corydorasa ili zivorotke maredelija Razmena 2 Pon Apr 23, 2012 9:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka pomoc u vezi mresta gupike HITNO bili985 Početak u akvaristici 7 Sub Jan 14, 2012 10:59 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pomoc oko mresta lepotica cana Razmnožavanje 2 Uto Dec 20, 2011 3:07 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License