Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Pol Skalara Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Goran72
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2011

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 2:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li neko moze da mi objasni kako da odredim pol skalara (obicni mesanci Very Happy ili ako vam je lakse kako kazu englezi Marble Angelfish)?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Dec 04, 2011 2:43 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Goran72
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2011

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 10:11 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hajde ljudi jel zna neko?
misoo83
Akvarista

Registrovan: 10 Sep 2009

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 11:10 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nikako kad se budu uparili onda se najbolje vidi razlika
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Pon Dec 05, 2011 1:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Navodno muzjak skalara ima vecu kvrgu na galvi al dok se ne pocnu uparivati tesko je reci, barem ja ne znam dal ima neki drugi nacin da se pogleda dok su mali.
stsasa
Akvarista

Registrovan: 05 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Jan 06, 2012 9:40 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Dok ne izbace mrestilicu ništa nije sigurno. Kvrga na glavi može da prevari.
Mici99
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 12 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Jan 13, 2012 6:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Citala sam jednu knjigu od prijatelja. Pise da muzjaci skalara imaju grbu na glavi.
darkos
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 04 Jan 2012

PorukaPoslao: Čet Jan 26, 2012 2:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

po obliku glave se razlikuju
Zvrle
Akvarista

Registrovan: 22 Feb 2012

PorukaPoslao: Sre Mar 21, 2012 10:52 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Posle kog vremena skalari postaju polno zreli ??
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011

PorukaPoslao: Sre Mar 21, 2012 11:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Oblik glave je nesiguran nacin (meni su zenke znale imati kvrgu na glavi),to je prica kao i kod ostalih ciklida ,muzjak ima duze i spicastije peraje-malo sutra kada se ribe drze u dobrim uslovima i hrane kvalitetnom hranom vecina njih ima izrazena peraja (cak i spic)(iz mog iskustva) ,tako da dok ne izbci legalicu ,nista nije sigurno,a skalari polno sazru sa otprilike oko godinu dana,pozzjavascript:emoticon('Cool')

Poslednji izmenio surcinac dana Sre Mar 21, 2012 11:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Zvrle
Akvarista

Registrovan: 22 Feb 2012

PorukaPoslao: Sre Mar 21, 2012 11:17 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala puno. Nasi su mali, kod nas su nekoliko dana, a koliko dugo su u prodavnici bili ne znam. Mozda se ja bas rano raspitujem ali ipak bolje na vreme da se raspitam nego nespreman da cekam neke stvari. Hvala jos jednom Smile !!!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Ponasanje skalara Zvrle Ribe 6 Pet Mar 30, 2012 12:41 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mrest skalara u zajednickom akvarijumu petsrdjan Razmnožavanje 5 Ned Mar 18, 2012 4:52 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka jel guppy moze da mijenja pol i zasto guppykiller Početak u akvaristici 4 Pon Mar 12, 2012 1:01 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka pol barbus tetrazona SmileY Ribe 20 Pon Mar 05, 2012 6:31 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Prebacivanje Skalara Goran72 Ribe 7 Uto Feb 07, 2012 8:02 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License