|
|
|
Autor |
Poruka |
Alexa777
Akvarista

Registrovan: 04 Jan 2014
|
Pozdrav ljudi, jel ima neko iskustva sa ovakvim montaznim policama?
Pise da je nosivost jedne police 275kg, pa kontam da bi mogla da drzi akvarijume do 100l?
 |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Uros Kg
Akvarista

Registrovan: 29 Mar 2017
|
Ne bi se ja bas kladio, mozda je nosivost za sve pregrade 275 kg, ali neka hvala, dok ga ja sam ne napravim, ne verujem u drugo... |
|
|
   |
 |
Alexa777
Akvarista

|
Pa pise da je po polici 275kg, a vidim da neki u americi prave takve police i drze akvarijume na njima i to cak na onoj metalnoj resetki...
I meni ne uliva poverenje, ali trazim neku policu pa mi se ovo cini jednostavno ali sam skeptican po tom pitanju nosivosti, otuda i post da vidim jel neko isprobao ovo. |
|
|
   |
 |
sputnik8
Akvarista

Registrovan: 02 Sep 2018
|
Alexa777 :: |
Pozdrav ljudi, jel ima neko iskustva sa ovakvim montaznim policama? |
Aleksa ovakve police služe zza svašta ali za akvarijume nikako (osim ako neko drži male kadice
za kili ribice ili kozice ).Takve police su jako lagane, uvijaju se pod teretom, namena im nije za akvarijume
iako prodavac tvrdi za opterećenje. Nikako ne bacaj novac za to, uostalom teško da ćeš više dati novca
za pravu policu.Poz. |
|
|
    |
 |
Peku
Akvarista

Registrovan: 24 Dec 2017
|
Možda ploča može da izdrži 270kg ali konstrukcija/šine nema šanse, pogotovu ne na najvišem nivou. I 50kg je mnogo. 20-25 kg. po polici je realno.
Napravi policu kao i svi ostali od kvadratnih profila. |
|
|
   |
 |
Alexa777
Akvarista

|
Hvala na odgovorima! To sam hteo da cujem, i ja nisam verovao da to moze da drzi nego ajd rekoh da vidim sa nekim ko zna bolje
Problem je sto ovde nemam mogucnosti da pravim sam policu tako da trazim neko resenje za to.
Ako neko zna nekog ko pravi police i postolja za akvarijume neka mi pusti pp ako nije problem. |
|
|
   |
 |
|
|
|