| Autor |
Poruka |
gagi007
Akvarista

Registrovan: 08 Feb 2011
|
dobio sam na poklon jednog velikog algara ali neznam koji je pa bih vas zamolio za pomoc
 |
|
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
surcinac
Akvarista

Registrovan: 28 Dec 2011
|
hypostomus plecostomus,pozz |
|
|
|
   |
 |
gagi007
Akvarista

|
kako da znam da li je muzjak ili zenka i sta je potrebno za mrest ako je to moguce |
|
|
|
   |
 |
surcinac
Akvarista

|
Od mresta odmah da ti kazem nema nista jer to su ribe koje da bi se mrestile treba im osigurati ogromne akvarijume(bazene) ,jer da bi bili polno zreli moras imati velike primerke 30 +cm i oni se u prirodi mreste tako sto to prave kratere u pesku i tu polazu ikru.Zenka je veca od muzjaka ,i kada se gleda odozgo zdepastija je. |
|
|
|
   |
 |
gagi007
Akvarista

|
ok hvala ti puno surcinac na brzim odgovorima zato sam ga i dobio jer nema vajde od njega |
|
|
|
   |
 |
surcinac
Akvarista

|
Nista gagi007 tu smo jedni drugima da pomazemo,to je cesta pojava da ih ljudi pokljanjaju kada im prerastu akvarijum,pozz |
|
|
|
   |
 |
nemanjask
Urednik

Registrovan: 29 Nov 2010
|
To je i razlog zbog čega ćeš u svakom akva shop-u videti par plekova, par pangaziusa, par pacu-a od po pola metra! Prodavci ih prodaju pa kada prerastu akvarijum kupci ih poklone u shop pa ga prodavci prodaju za 1000-2000 din itd... |
|
|
|
   |
 |
Soundwave
Akvarista

Registrovan: 09 Okt 2011
|
Plechostomus e idealen za vo ribni bazenti, sekoj si ima svoja namena, ama aquashopovite gi prodavaat kako "idealni akariumski ribi" sto e malki pogresno:) |
|
|
|
   |
 |
|
|