Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 pomoc oko neonke Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
mihajlo.m84
Akvarista

Registrovan: 07 Dec 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 1:44 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

da li neko zna da mi objasni zasta se upotrebljava ova neonka , natural red lamp, jer kad sam je instalirao u svom akvarijumu biljke su pocele postepeno da propadaju, pa sam je izbacio i namestio grolux. Posto sam poceo da pravim akvarijum od 130 l interesuje me da li mogu da je iskombinujem sa nekom drugom neonkom a da nemam problem u aq. Inace moj stari akvarijum je od 60 l .
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 1:44 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

marko.pa
Akvarista

Registrovan: 27 Nov 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 1:46 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Mislim da su te neonke predvidjene za mesarske rashladne vitrine i ne bih je upotrebljavao za akvaristiku.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
mihajlo.m84
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 1:51 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ali neonku sam kupio u akvaristickoj radnji, i upakovana u originalnoj kutiji na kojoj su slike akvarijuma, slicno kao i grolux kad kupujes, indentican omot
marko.pa
Akvarista

Registrovan: 27 Nov 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 2:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Koja je kelvinaza neonke?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Cyrix
Akvarista

Registrovan: 17 Nov 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 2:04 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ja sam ovo na netu nasao
High light output with a colour temperature of 20000k.
Simulates natural light for aquariums.

Lamp Diameter 1"/ 25.5mm/ T8.
Best for Freshwater aquariums
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
mihajlo.m84
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 22, 2012 3:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

upravo ta cyrix, jos samo neko da se javi ko je imao iskustva sa ovom neonkom.
steva
Akvarista

Registrovan: 23 Jan 2012

PorukaPoslao: Pet Feb 17, 2012 4:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ja sam imao takvu neonku i nije nista narocito brzo sam vratio obicnu cini mi se cak da alge brze napreduju ali nisam siguran
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pomoc oko police samo guppy <333 Uradi Sam (DIY) 8 Pon Maj 21, 2012 8:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka POMOC oko kupovine filtera!!! sveta021 Oprema 8 Pon Maj 21, 2012 1:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 14 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Trichogaster leeri - Pearl Gouramija ... Zvrle Ribe 9 Čet Maj 17, 2012 10:53 pm Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati kraljevske neonke patus Tražnja 1 Uto Maj 15, 2012 8:47 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License