Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 pomoc oko svjetla Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
alem85
Akvarista

Registrovan: 25 Sep 2011

PorukaPoslao: Sub Jan 14, 2012 8:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav, imam Biljni akvarij duzine 140 cm i do sada sam drzao cetiri obicne uredske vito t5 neonke od 28 w (6500 k) duge 120 cm. Medjutim, mnogi mi govore da moram izbaciti to i uzeti orginalne neonke ???. Ja sam vec nabavio 2x 28 w juwel daylight (60 cm) koje planiram staviti u ravan. Jel to dovoljno? ili da skroz izbacim uredske neonke i stavim samo orginalne? Imam priliku da nabavim jos dvije t5 sylvania od 54 w (10000 k, 8500 ili 4000 k???). Da li da se izlazem dodatnom troku???

molim vas da mi pomognete, jer do ujutru moram da odlucim sta da radim.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Jan 14, 2012 8:24 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

batakole2
Akvarista

Registrovan: 01 Apr 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 10:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

sto se tice klasicnih neonki mogu da posluze ali je preporucljivo da pored njih imas i akvaristicke brendirane cevi,sad sve zavisi od ostalih uslova u akvarijumu i kako ti se biljke ponasaju pod odredjenim svetlom.nazalost moraces sam da eksperimentises jer za uspesan razvoj biljaka nije dovoljno samo dobra rasveta nego i prihrana,redovna izmena vode,dodavanje co2...i pratis kako se stvari odvijaju
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuAIM AdresaYahoo MessengerMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pomoc oko police samo guppy <333 Uradi Sam (DIY) 8 Pon Maj 21, 2012 8:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka POMOC oko kupovine filtera!!! sveta021 Oprema 8 Pon Maj 21, 2012 1:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 14 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Trichogaster leeri - Pearl Gouramija ... Zvrle Ribe 9 Čet Maj 17, 2012 10:53 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka kanister filter pomoc oko odrzavanja milostzr@gmail.com Oprema 1 Uto Maj 08, 2012 3:13 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License