Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Pomoc, zna li neko sta je ovo... Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
efi
Akvarista

Registrovan: 19 Apr 2011

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 9:34 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Malopre sam uocio i uspeo da uhvatim ovo cudo u jednom od akvarijuma. Ima li neko ideju sta je i da li je opasno, kao i postoji li mogucnost da ih ima jos ili se naseljava u malom broju,....
Izvinjavam se zbog loseg kvaliteta, slikano je mobilnim nije mi na raspolaganju aparat trenutno...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 9:34 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

joca93knj
Akvarista

Registrovan: 19 Mar 2010

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 9:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

nisam siguran ali mozda je larva vilinog konjica...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuMSN Messenger
deak
Urednik
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2010

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 9:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Larva vilin konjice, to si sa necim uneo u akvarium.
nemanjask
Urednik
Urednik

Registrovan: 29 Nov 2010

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 10:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Inače, hrani se sitnim ribama između ostalog.. Izuzetan predator za razliku od odraslog insekta! Ko bi rekao... Nego, kako li je ušla u akvarijum???
efi
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 10:23 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala, predpostavio sam ali rekoh da proverim..
Nazalost nisam te srece, izgleda da je vilin konjic odabrao moj akvarijum sa 100ak blek moli i ksifo bebica starih nedelju dana da polozi svoje larve (prozor mi je uvek otvoren a akvarijum je pokriven 85%...
Prokletstvo, izgleda da cu morati da ga raspormiran..ko ce pohvatati silne malce pa jos i red cherry kozice u 40l Sad((
No 1
Urednik
Urednik

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 10:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ko bih rekao, interesantno, prvi put vidim i cujem.
efi
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 10:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Jos ako ti kazem da sam kod immo centra i na 6 spratu da bude jos cudnije....
havarija...ako nista drugo bice prava poslastica velikim trihogasterima...rece mi prijatelj da velike ribe vole da jedu njih isto koliko i one vole da jedu mladj koja spava na dnu (kao zivorotke)
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Sre Avg 10, 2011 11:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da nije tuzno bilo bi smesno. Kazem ja da je cudan komsiluk .
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
VDO
Akvarista

Registrovan: 08 Dec 2011

PorukaPoslao: Pon Dec 12, 2011 6:32 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Takva gad sam uneo u moj akvarijum leto sa jedna biljka od reke.Kad sam startirao akva ponovo ubio sam 6 od ovih.Mislim da moje da dodje i sa jivom hranu kao tubifex naprimer.
Bojan98nbgd
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 12 Dec 2011

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 1:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ninfa vilin konjica izbaci je sto pore moguce iz aq ako hoces da imas ribice u aq ako ne ostavi ih
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailYahoo Messenger
nikouro
Urednik
Urednik

Registrovan: 14 Feb 2010

PorukaPoslao: Pet Feb 24, 2012 1:12 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Bojane, clan Efi je problem resio odavno, pa bih te ( za sada ) zamolio da pripazis sta i gde pises, kao i da pazis da li je u temi problem resen .
Nemoj zarad broja poruka da "" saras"" po forumu.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pomoc oko police samo guppy <333 Uradi Sam (DIY) 8 Pon Maj 21, 2012 8:21 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka da li je ovo neki parazit?! boske Bolest 4 Pon Maj 21, 2012 4:32 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka POMOC oko kupovine filtera!!! sveta021 Oprema 8 Pon Maj 21, 2012 1:14 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Leto u Srbiji,akvarijum u Belgiji-POMOC? sveta021 Ishrana 14 Pet Maj 18, 2012 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Trichogaster leeri - Pearl Gouramija ... Zvrle Ribe 9 Čet Maj 17, 2012 10:53 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License