Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Ponasanje Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
didivu1
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 04 Okt 2011

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 8:39 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam 2 muljasa,da li je normalno da su po ceo dan ispod filtera,i zasto kad im kucnem mnogo brzo plivaju??? Isto tako imam jednu ribicu (ne znam kako se zove ali boban sa ovog foruma ima avatar te vrste,imam flasu za malim ribama i imam zenku njegovu,stalno se krije iza flase i iza fiiltera,ponekad kad izadje pocne zenka da ga juri...zasto???a te male ribice su od njega i njegove zenke...
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 8:39 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

batakole2
Akvarista

Registrovan: 01 Apr 2010

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 8:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

molim te da nam tacno napises o kojim je vrstama rec.posto muljasa imas bar 20-ak vrsta a ribicu koju ima"boban"sa foruma sigurno niko nece traziti sam.imas na forumu slike i opis svih vrsta akvarijumskih ribica pa se potrudi malo da bi ti dali ispravan odgovor.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuAIM AdresaYahoo MessengerMSN Messenger
didivu1
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Ned Jan 15, 2012 10:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

postavicu sliku sutra
didivu1
Slučajni Prolaznik

PorukaPoslao: Sre Jan 18, 2012 11:05 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Coridoras paleatus e mislim da je taj
batakole2
Akvarista

Registrovan: 01 Apr 2010

PorukaPoslao: Čet Jan 19, 2012 8:01 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

bez obzira sto su i njegovi malci,sigurno bi ih rado i pojeo(nazalost zivotinjski svet je malo drugaciji od naseg)zato ga zenka i juri kad im se priblizi
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuAIM AdresaYahoo MessengerMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka gupi, blek moli cudno ponasanje milancxe Bolest 7 Čet Maj 17, 2012 6:50 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka cudno ponasanje diskusa perra Ribe 3 Ned Maj 13, 2012 10:32 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Ponasanje skalara Zvrle Ribe 6 Pet Mar 30, 2012 12:41 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka crna tetra cudno ponasanje chavke Ribe 8 Čet Jan 12, 2012 4:49 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Cudno ponasanje gupike guppy4life Bolest 13 Pon Jan 02, 2012 8:54 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Akvarističko društvo Srbije  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker
Akvaristika
rss
Creative Commons License