Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Neonkice grickaju borcu rep Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
hesperidianblue
Akvarista

Registrovan: 18 Avg 2012

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2012 10:55 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Verovatno ti je veći akvarijum kada se svi lepo slažu Very Happy a za ajkulice treba baš veliki(250l čini mi se http://www.liveaquaria.com/pro.....catid=1177 i one mogu da budu jako plašljive ako praviš nagle pokrete kod akvarijuma imala sam ih davno), mada nisam znala da moli može nisam o njima ni razmišljala izgledale su mi krupno i da im treba bar 50l:-)
Za sada je borac sam sa dva korija malo voli da pojuri korija pandu ali miran je čak više ni kozice ne juri samo ih gleda nagne se nad njih skorz da bi ih bolje video pa nastavio dalje, malo je zagledao i puževe ali ih nije dirao, uglavnom ih ignoriše. Sada je mir konačno Very Happy
Image
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Okt 29, 2012 10:55 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Neonkice sumi Tražnja 0 Ned Sep 26, 2021 4:23 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Neonkice sumi Tražnja 7 Sub Okt 03, 2020 11:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Bela izraslina na Borcu Danilo14 Bolest 12 Sub Maj 12, 2018 12:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka 10 zanimljivosti o sijamskom borcu WoodyAllen Ribe 0 Čet Mar 10, 2016 2:07 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Promene na borcu boki1978 Bolest 10 Ned Okt 06, 2013 4:41 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker