Autor |
Poruka |
mike.lansy
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 05 Dec 2009
|
Traba mi jedan savet. Imam koi sarana vec poduze vreme(oko 5 god.) i danas je poceo jako cudno da se ponasa. Poceo je da pliva ukoso i uopste mu hrana nije primamljiva (sto za sarane to uopste nije dobro). Molim vas recite mi sta da radim? Da li da promenim vodu u filteru (u pitanju je akvarijum od 60l) ili nesto drugo? |
Poslednji izmenio nikouro dana Sub Dec 29, 2012 11:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Razlog izmene nikouro: Dopuna naslova
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Daka
Akvarista
Registrovan: 22 Dec 2012
|
Promeni naziv teme, dobices grdnje od urednistva za tako uopsteni vapaj upomoc |
|
|
|
|
mike.lansy
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 05 Dec 2009
|
Izvinjavam se ali nisam znao sta drugo da smislim. (posto mi bas ne ide snalazenje na netu, mozes li mi reci kako da promenim naziv?) |
|
|
|
|
Daka
Akvarista
Registrovan: 22 Dec 2012
|
Jbg. nemam pojma, i ja sam novi ovde valjda ima neka fora. Zamoli nekog od urednika, mada ce ja mislim oni to vec uraditi i onako |
|
|
|
|
Sijam king
Akvarista
Opomene: 1
Registrovan: 06 Jan 2012
|
Mozda je mator jbg |
|
|
|
|
nikouro
Urednik
Registrovan: 14 Feb 2010
|
60 litara akvarijum i jedan koi saran star 4-5 godina ! Koje je velicine taj saran ??? |
|
|
|
|
Fiber
Urednik
Registrovan: 21 Avg 2011
|
mike.lansy :: |
Da li da promenim vodu u filteru (u pitanju je akvarijum od 60l) ili nesto drugo? |
Sta podrazumevas pod zamenom vode u filteru? Kad menjas vodu u akvarijumu automatski se menja i voda u filteru.
Kako odrzavas akvarijum i filter? |
|
|
|
|
Zhorz
Akvarista
Opomene: 1
Registrovan: 15 Sep 2012
|
a sta se desilo sa bivsim stanovnicima:
4 japanke, barbus, moli, i cistac stakla??? |