Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 menjam japanke Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme
Objavi na Facebook
Autor Poruka
goran-sofija
Akvarista

Registrovan: 10 Nov 2012

PorukaPoslao: Sre Jan 09, 2013 10:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

pa vako menjam japanku imam jednu veliku oko 7-8cm i jednu malu 2-3 cm velika je japanka ista ovakva ko na slici moju sam slikao aparatom al jbg neznam de mi je kabl pa nemogu da ubacim u komp al je ista ko na slici. menjam ih zbog toga sto ih cuvam u akvarijum od 30l a imam male ribice koje su se sad omrestile pa tamo hocu da ubacim male mislim da je dovoljno objasnjenje. a meni je potrebno nesto od opreme pa ko sta ima viska i mu netreba nek pise na pp pa videcemo ai nemora da bude oprema moze i neke ribe neko bilje
Image

Poslednji put izmenio goran-sofija dana Čet Jan 10, 2013 2:14 am, izmenio ukupno 2 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Jan 09, 2013 10:58 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Cudno ponasanje Japanke Nikolaaaaaa Bolest 1 Pon Jul 01, 2024 10:08 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Menjam akvarijum 170 litara efi Razmena 0 Pet Maj 28, 2021 1:48 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Grejac Trixie 25w menjam za grejac od... kikii77 Tražnja 2 Uto Nov 17, 2020 3:25 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka akvarijum sa 3 velike i zdrave japank... Mladen68 Akvarijumi 0 Pet Sep 11, 2020 5:44 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Menjam Hydrocotyle tripartita za Hemi... srki.acs Arhiva Malih Oglasa 0 Pet Jun 19, 2020 3:24 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker