|
|
|
Autor |
Poruka |
vkurko
Akvarista
Registrovan: 12 Maj 2013
|
E da kako da prepoznam koji je mužjak a koja je ženka? |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Oljisa
Akvarista
Registrovan: 15 Jan 2012
|
Mislim da polno zreli muzjaci dobiju bele tackice oko skrga, ali proveri na netu, ima dosta o tome |
|
|
|
|
vkurko
Akvarista
|
Pa sad ja mislim da je hrana vrlo bitna i temperatura, a da ima logike da je riba veća što je veći akvarijum pa ima u tome, ja sam mislio da pređem na 120 litara posle ovog ne samo zbog šarana već i da mi bude napredniji ovaj sada je da se naučim, a za ovog šarana na srebrnom jezeru i ja navijam da ga niko ne uhvati! |
|
|
|
|
vkurko
Akvarista
|
Suma sumarum Koi saran je svario sta je svario, stalo je iizbacio napolje!!! Ova riba je cudo a od cistacanije ostalo nita osim lljture na lobanji ociju nije bilo... Ssvse srećno završilo! |
|
|
|
|
nesa69
Urednik
Registrovan: 01 Feb 2013
|
Lele al je komad
Ako živiš u kući batali za to akvarijum, ima on da raste na 10+ kila ako ga hraniš, ako ga ne hraniš ne znam ni sam šta će da bude. Lepo mu u bašti napraviš vrtno jezerce i milina, zimi ti se ukopa u mulj i ne vidiš ga do proleća.
Moje mišljenje je da rast ne može da ograniči veličina prostora. meni kornjača ne bi narasla na 20-tak cm da je do toga. Sad je u krajnjoj fazi pa čim stigne polica ide u metar dužine ali i to je malo.
Bolje pazi da ne bude gladan da ne bi krenuo dalje da klopa cimere u mokrogradu |
|
|
|
|
Oljisa
Akvarista
Registrovan: 15 Jan 2012
|
http://www.youtube.com/watch?v=rYRALgjRq7g
Ovako nesto mu napravis I milina svima!!!
Ne, obiljno, ovo je bas profi, ali ima brdo snimaka na jutjubu o pravljenju jezerceta, vrlo jednostavno i lepo objasnjeno a dobijas nesto nenormalno dobro zauzvrati
Znaci tako, obara se teorija o rastu riba ..... Hmmmm zanimljivo
A ja sam citala kako im zakrzljaju unutrasnji organi i onda umiru u najvecim bolovima (ako hoce da rastu a nemaju gde) ..... Koji kontrast. |
|
|
|
|
|
|
|