Autor |
Poruka |
vlada_nis
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 31 Avg 2010
|
U mom malom akv drzim velike gupike (maticno jato). Danas kada sam dosao iz skole primetio sam par muzijaka kako plivaju po dnu i neke bele tacke na zenkama gupija.cini mi se da je to jos uvek pocetna faza jer su tesko uocljive bele tackice i ''plihovi'' pa vas molim da mi pomognete u saniranju te bolesti jer su mi ranije izumirale ribice od te bolesti...
Jedini korak koji sam preduzeo je to sto sam povecao temperaturu na 30 i dalje cekam uputstva.
unapred hvala |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
vlada_nis
Akvarista

|
u akvarijumu u kome su zarazene ribe sam primetio par malih gupica, evakuisao sve ribice u cinije a potencijalnu mamu izdvojio i stavio malo mahovine. zanima me da li te male ribice mogu da pustim kod ostalih malih u zasebnom akv |
|
|
   |
 |
nemanja1994ki
Akvarista
Registrovan: 10 Apr 2010
|
Imao sam i ja slicnih problema.Probaj pronaci parazitoex, mojim ribicama je pomogao. |
|
|
   |
 |
vlada_nis
Akvarista

|
hvala puno ... pokusacu.... sad sam im promenio vodu,stavio malo soli i povecao temp. |
|
|
   |
 |
sale75bgd
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009
|
|
    |
 |
vlada_nis
Akvarista

|
ima beo plih bas kao ova zanka gupija (u srednjem redu-sa plavim repom) samo sto moja ima na perajima |
|
|
   |
 |
vlada_nis
Akvarista

|
|
   |
 |
vlada_nis
Akvarista

|
sada su mi vec zarazene 2 ili 3 ribe i vec sam se pomirio s tim da ce sve da se izvrnu i da od njih nema nista a sve su onako velike... inace 2 od njih su mi se danas okotile i sve su pojele male. spasao sam samo 3 |
|
|
   |
 |
aca77
Akvarista
Registrovan: 05 Nov 2009
|
|
   |
 |
sale75bgd
Urednik

Registrovan: 03 Nov 2009
|
Eto pa reaguj...sta da ti kazem, u haosu sam oko preseljenja aq pa kasno i procitam pp i sve. |
|
|
    |
 |
|