Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Iwagumi nano 10L Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
srki.acs
Akvarista

Registrovan: 29 Mar 2012

PorukaPoslao: Sub Maj 10, 2014 9:13 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Salvatoree ::
Ovo ti je ramshorn puz, nek me neko ispravim ako gresim mislim da ramshorn nije isto sto i barski puz? Very Happy

Laughing Moze biti ramshorn, ima i jos jedna vrsta slicne tackice samo kucica ide u spic.

Nego dal je moguce da niko nema informaciju za Co2
Confused Confused Confused
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sub Maj 10, 2014 9:13 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

profiterole
Akvarista

Registrovan: 03 Dec 2013

PorukaPoslao: Pon Maj 12, 2014 12:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

to jeste ramshorn,a barski ti je taj sto ide u spic. evo slike sa neta.

Image
chikavili
Koristan akvarista

Registrovan: 10 Sep 2012

PorukaPoslao: Sre Maj 14, 2014 11:19 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da ne bude zabune, sve su to barski puzevi, ali se ovaj iznad uglavnom naziva "barski" (pond), a ovi sto srki ima su Ramshorn.
tripko
Akvarista

Registrovan: 19 Okt 2014

PorukaPoslao: Sub Jan 17, 2015 11:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ja tek sad video odlican diy drop checker. 5+
Filip:)
Akvarista

Registrovan: 03 Dec 2009

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 12:07 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Super izgleda, bravo Smile
Maxy xD
Akvarista

Registrovan: 26 Avg 2014

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 12:22 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Extra izgleda. Svaka cast.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailPoseti sajt autora
srki.acs
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 11:40 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala! Very Happy
anebojsa
Akvarista

Registrovan: 25 Nov 2014

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 4:54 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Stvarno lepo za "mladi akvarijum".

Mislim da bi trebao biti oprezan sa tom zelenom algom na kamenju.
Redzinald
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 21 Okt 2012

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 5:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ovo je predobro uradjeno, svidjaju mi se ideje koji si sproveo u delo...Svaka cast odlican nano akvarijum samo tako nastavi i pustiga sad da se malo razraste ne moj ga pretumbavati samo trimuj ...Sto se tice CO2 za tu kolicinu vode u DIY varijanti nisam siguran da kod takvog dodavanja CO2 mozes nesto da iskontrolises razmeru kvasac secer
srki.acs
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 8:36 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

anebojsa ::
Stvarno lepo za "mladi akvarijum".

Mislim da bi trebao biti oprezan sa tom zelenom algom na kamenju.

Hvala! Te alge na kamenju vise nema od kad su stigli theoduxus danubialis puzevi.
srki.acs
Akvarista

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 8:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Redzinald ::
Ovo je predobro uradjeno, svidjaju mi se ideje koji si sproveo u delo...Svaka cast odlican nano akvarijum samo tako nastavi i pustiga sad da se malo razraste ne moj ga pretumbavati samo trimuj ...Sto se tice CO2 za tu kolicinu vode u DIY varijanti nisam siguran da kod takvog dodavanja CO2 mozes nesto da iskontrolises razmeru kvasac secer

Hvala!
Ova postavka nije vise u kombinaciji jer meni djavo neda mira pa stalno moram nesto da menjam, trazim neko savrsenstvo...
Uskoro ovaj aq treba da zameni malo veci 13.5L koji ce imati malo vise prostora za slicnu postavku samo sa crnim kamenjem.
Ako nadjem neki kutak za njega a i zena da odobri mozda i on ostane u zivotu mislim na ovaj od 10L
Sto se tice Co2 stalno sam bio na granici tako da sam odustao od toga, kad smo kod toga hocu da stavim providni cep od flase sa siskom i da ga okrenem naopako, napunim sa Co2 i da se polako rastvara.
Neznam da li ce to funkcionisati ali probacu.
Maxy xD
Akvarista

Registrovan: 26 Avg 2014

PorukaPoslao: Ned Jan 18, 2015 9:02 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Taj barski puz izlazi iz vode, pa nemoj da nisi obavesten. Very Happy
mangaboy
Akvarista

Registrovan: 02 Feb 2014

PorukaPoslao: Pon Jan 19, 2015 12:23 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Očekujem piće od tebe, pošto sam vaskrsao ovu temu Wink
Mogao bi da postaviš slike nove postavke, pa da opet uživamo Very Happy
ackoni
Akvarista

Registrovan: 20 Dec 2014

PorukaPoslao: Pon Jan 19, 2015 12:39 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

extra je tvoj aq.... prelepo
srki.acs
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Jan 19, 2015 8:22 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

mangaboy ::
Očekujem piće od tebe, pošto sam vaskrsao ovu temu
Mogao bi da postaviš slike nove postavke, pa da opet uživamo Very Happy

Moze nije prob. pijanka Wink
Nova postavka mi nije nesto zanimljiva jer ceka nov aq pa mora malo da se strpite Laughing
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Nano cube ideja, upomoć Nerd Početak u akvaristici 26 Uto Avg 15, 2023 7:34 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mali akvarijum NANO TANK Kacica Početak u akvaristici 11 Sre Mar 15, 2023 5:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka King Kong iwagumi m.vlacina Akvarijumi 12 Čet Apr 15, 2021 10:33 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Nano reef - početak sage Mixerlo Morski Akvarijumi 48 Sre Jan 15, 2020 4:18 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Nano reef LazarZ1 Morski Akvarijumi 10 Ned Dec 29, 2019 2:00 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker