Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Nepoznati stanovnici Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
corvus
Akvarista

Registrovan: 23 Okt 2013

PorukaPoslao: Pon Jan 19, 2015 1:45 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

hidre nikako nisu bezopasne one su predatori i kao takve mogu ozlediti ostale stanovnike posebno mladj ,iako malene otrov je taj koji im u tome pomaze tako da za njih bas i ne vazi pravilo da je sigurno sve sto im je od usta vece ,mada meni su interesatne ja bih bas voleo da napravim jedan mini akv za tim zivuljkama davnijama ciklopsim racicima iostalim stanovnicima moracu to da uradim kad tad ,mislim da to moze biti zanimljiv poduhvat kao neki mikro svet ,,,

cudime da ih kribovi nisu poklopali ,
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Jan 19, 2015 1:45 am Snimi Poruku Nazad na vrh

Looniz
Akvarista

Registrovan: 08 Dec 2012

PorukaPoslao: Pon Jan 19, 2015 9:38 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Corvus, nisu tako cest stanovnik, tako da pozuri kod Drinabb da uhvatis koju. Wink
drinabb
Akvarista

Registrovan: 23 Maj 2013

PorukaPoslao: Uto Jan 20, 2015 7:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Looniz samo napred, promovisi me Smile
Sledeca scena u oglasima: prodajem ili menjam hydre , heheheh Wink
drinabb
Akvarista

Registrovan: 23 Maj 2013

PorukaPoslao: Uto Jan 20, 2015 8:06 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam neonke, kardinale, ancistrusa par kom. srednje velicine, Kribova malih ali ne toliko mali, skoro su kao kardinali. Imam ubacena 3 ciklida,kao karleusi... nisam bas siguran vrstu, oni su veci,matice. Tu su 2 meseca. Juce sam ubacio plavih ksifoa 6 kom ali ih odmah napali ciklidi. Njih sam povadio odmah nazad. E da imam i kozica ali one su sve na povrsini i ubojile su se neverovatno .
Gledao sam i druge kozice po mojim akvariojumima i dosao do zakljucka da su sa mnogo jacim bojama one kojima preti malo opasnosti nego one koje plivaju slobodno.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka NEpoznati oblik zivota goranmbre Početak u akvaristici 2 Sre Feb 08, 2023 12:39 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Novi nepoznati puž SrkiVR Ostali Stanovnici 4 Pet Jul 19, 2019 7:48 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 45 litara stanovnici Uros Kg Ribe 1 Pon Apr 03, 2017 11:05 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka novi stanovnici, koja je ovo tetra ? brankotomic Početak u akvaristici 12 Uto Mar 10, 2015 7:23 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ..nepoznati korijen!? Maskulin Uradi Sam (DIY) 11 Čet Apr 03, 2014 9:22 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker