|
|
|
Autor |
Poruka |
corvus
Akvarista
Registrovan: 23 Okt 2013
|
hidre nikako nisu bezopasne one su predatori i kao takve mogu ozlediti ostale stanovnike posebno mladj ,iako malene otrov je taj koji im u tome pomaze tako da za njih bas i ne vazi pravilo da je sigurno sve sto im je od usta vece ,mada meni su interesatne ja bih bas voleo da napravim jedan mini akv za tim zivuljkama davnijama ciklopsim racicima iostalim stanovnicima moracu to da uradim kad tad ,mislim da to moze biti zanimljiv poduhvat kao neki mikro svet ,,,
cudime da ih kribovi nisu poklopali , |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Looniz
Akvarista
Registrovan: 08 Dec 2012
|
Corvus, nisu tako cest stanovnik, tako da pozuri kod Drinabb da uhvatis koju. |
|
|
|
|
drinabb
Akvarista
Registrovan: 23 Maj 2013
|
Looniz samo napred, promovisi me
Sledeca scena u oglasima: prodajem ili menjam hydre , heheheh |
|
|
|
|
drinabb
Akvarista
Registrovan: 23 Maj 2013
|
Imam neonke, kardinale, ancistrusa par kom. srednje velicine, Kribova malih ali ne toliko mali, skoro su kao kardinali. Imam ubacena 3 ciklida,kao karleusi... nisam bas siguran vrstu, oni su veci,matice. Tu su 2 meseca. Juce sam ubacio plavih ksifoa 6 kom ali ih odmah napali ciklidi. Njih sam povadio odmah nazad. E da imam i kozica ali one su sve na povrsini i ubojile su se neverovatno .
Gledao sam i druge kozice po mojim akvariojumima i dosao do zakljucka da su sa mnogo jacim bojama one kojima preti malo opasnosti nego one koje plivaju slobodno. |
|
|
|
|
|
|
|