|
|
|
Autor |
Poruka |
milosfis
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 12 Mar 2015
|
Da li moze u akvarijum da se posadi bilje iz slatkovodnog jezera, video sam onu sitnu travu sto izgledao kao tepih pa se pitam da li ce nesto skoditi da uzmem par korena da posadim u svoj akvarijum.. Posalacu sliku kada donesem bilje sa Vlasinskog jezera. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
kristinah
Akvarista
Registrovan: 28 Okt 2012
|
Ne spadam medju iskusnije baš mnogo ali negde sam pročitala da može samo mora da se dezinfikuje. Pa sam i ja htela da isprobam. Probala sam preko leta. Biljke skupljene na jezeru sam okupala u hipermanganu i oformila jedan akvarijum gde sam držala bolesnu ribicu. Celo leto mi je riba bila u tom akvarijumu a na kraju leta sam je vratila medju ostale živu i zdravu. Medjutim trave sam bacila jer nisam znala kako se ponašaju zimi (da li odumiru) |
|
|
|
|
milosfis
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 12 Mar 2015
|
ja planiram da probam, a planirao sam da ih prvo dezinfikujem pa cu videti kako ce se ponadati u jedan probni akvarijum |
|
|
|
|
|
jovica
Urednik
Registrovan: 13 Maj 2012
|
Propasce ti sve. Te nase biljke iz reka i jezera nisu navikle na konstantnu temperaturu od 24 kolika je u akvarijumu stalno, vec su navikle na godisnja doba. Kad dodje zima, odumiru, u prolece opet krecu, dok sa tropskim vodenim biljkama to nije slucaj. |
|
|
|
|
|
|
|