Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Grane/panjevi vinove loze Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nebojsa.85
Akvarista

Registrovan: 09 Apr 2009

PorukaPoslao: Ned Avg 02, 2015 5:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Na prodaju panjevi vinove loze, 6komada, nisam ih merio al vidite naspram pakle lakija 100S koliki su odprilike...

Zamena - moze: za drop chaker sa rengensom, co2 mali stakleni difuzor,mikro/makro elemente, easy life proizvode (pro fito,carbo,fero, ffm itd), za arcadija sijalicu sa g53 ili neko drugo grlo, za neku brendiranu hranjivu podlogu tropica, ada soli ili slicno (malo mi treba pola kile, kilu tropice, u slucaju ada soli,treba mi 2-3kg), za crnu kvarcnu zavrsnu podlogu ili za jbl mondo (3-4kg), za bilje - anubias nana var. "nana", Blyxa Japonica, microsorum neki, H.cuba, mahovina - prednost java moss ili flame moss ili neku drugu, u zavisnosti sta ponudite, toliko i panjeva trazite )da ne bude dajem 1 nanu trazim sve panjeve). Ili sami nesto ponudite sto mislite da je zanimljivo...

cena - ko zeli za kes, nek ponudi neku cenu na PP, prednost ima tj popust ima onaj ko sve panjeve uzme...

Panjevi su oguljeni, peceni u rerni da se ubiju bakcili, 2 put kuvani u slanoj vodi i sada stoje u kanti, natapaju se i dalje i ako su potonuli meni, ali ako ih izvadim, bojim se da ce morati opet da se natapaju, a i bolje da stoje u kanti, da otpustaju tamin (boju)....

Slanje i placanje - za stare korisnike tj clanove, moze i placanje pouzecem, za nove, prvo uplata post netom, zatim saljem post expresom... U zameni ne saljem prvi, jedino ako je u pitanju neki stari clan, koga znam, novajlijama saljem tek nakon njihovog paketa

Image

Image

Image

Image

SVE ZAINTERESOVANE MOLIM SVE NA PP DA OBAVLJAMO, da se ne gusi vamo, olaksajmo administraciji posao! Hvala

Poslednji put izmenio nebojsa.85 dana Ned Avg 02, 2015 6:21 pm, izmenio ukupno 2 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Avg 02, 2015 5:59 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

nebojsa.85
Akvarista

Registrovan: 09 Apr 2009

PorukaPoslao: Ned Avg 02, 2015 6:24 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Imam jos svezih panjeva koji nisu ni oguljeni ni kuvani ni nista... tako da ako nekog zanima to, moze i to u zamneu... Uzeti iz moje baste, nije loza prskana vec 10-15god, skroz propala, pa ja tako seckam kad mi zatreba Smile
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji emailMSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Cokot vinove loze nikouro Ponuda 0 Čet Sep 17, 2020 8:49 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Panjevi vinove loze ljubee Arhiva Malih Oglasa 1 Čet Apr 02, 2020 6:42 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Potrebne kozice, ribice, puzevi, panj... LittleForest Arhiva Malih Oglasa 5 Čet Mar 26, 2020 9:10 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Priprema veće grane za akvarijum Slepi_Putnik Početak u akvaristici 3 Čet Jan 23, 2020 11:20 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Potrebne grane do 50 cm duzine manastiriste Arhiva Malih Oglasa 7 Ned Mar 04, 2018 9:43 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker