Autor |
Poruka |
apingu
Akvarista
Registrovan: 29 Maj 2016
|
evo ga stigao danas novi akvarium od 200 l ciklira se voda samo da ribe ubacim heehehe
|
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
Čestitam
Ako si planirao da sem riba ubaciš i neki kamen il drvo kao ukras, ubaci pre nego što se filter oformi. |
|
|
|
|
apingu
Akvarista
|
Ubaco sam kamenje postavim slike sutra sada mi kasno nista pretjerano nism ubacivao tek koji kamen da popunim prostor jer sam kratak sa biljem i ukrasima. Cekam da mi odskoce ove male sto su se okotile pa da prodam i kupit vu jos opreme od toga heheheheh imam sada oko 100 malih ostavio sam ih u starom akvariumu od 80 litara i tu cu sve male drzati ubiduce a ovaj je za velike koje ce da se kote. |
|
|
|
|
apingu
Akvarista
|
|
|
|
srdjan R
Akvarista
Registrovan: 24 Nov 2012
|
Da nisi mizda malo poranio sa ribicama? Trebao si ostaviti bez riba barem 10-ak dana da se zapocne cikliranje. |
|
|
|
|
apingu
Akvarista
|
Tacno sam znao da cu nesto da zaznem :/ nek mi rece dan dva da treba.... hmmmm valda se ne desi nista vec su unutra :/ inace je bio bez rina 2 dana :/ |
|
|
|
|
HORUS
Koristan akvarista
Opomene: 2
Registrovan: 21 Avg 2012
|
Najčešće dodje do klasičnog trovanja ribica. |
|
|
|
|
apingu
Akvarista
|
ali nije 100% da ce se to desiti
normalno se ponasaju jedu vrte se itd itd nisam primijetio nikakve promjene :/ nije valda naopako da mi ribe uginu treba da se pocnu ponovo kotiti :/ |
Poslednji izmenio apingu dana Ned Jun 19, 2016 8:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
|
|
Mark
Akvarista
Registrovan: 09 Dec 2015
|
U pocetku ceste zamene vode, i uzmi deo vode iz starog akvarijuma, i deo sveze, i tako ces ubrzati.. Nemoj da ubacujes neko vreme ribe, sto se tice trovanja amonijakom to se desi u roku 24h.. tako da desi se i nocu da dodje, takodje ne hrani puno ribice. |
|
|
|
|
apingu
Akvarista
|
Ok hvala na savjetu za sada je sve ok pripazit cu sa ishraanom u narednim danima |
|
|
|
|
Kiko
Akvarista
Registrovan: 19 Dec 2015
|
Ne mogu dobro da vidim, jel imas stiropor ispod akvariuma? |
Poslednji izmenio Kiko dana Pon Jun 20, 2016 12:07 am, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
|
|
HORUS
Koristan akvarista
Opomene: 2
Registrovan: 21 Avg 2012
|
Ja ti predlažem da ih vratiš u stari akvarijum, i pustiš da se isciklira novi. |
|
|
|
|
aldyn
Akvarista
Registrovan: 13 Jul 2015
|
Kiko :: |
Ne mogu dobro da vidim, jel imas stiropor ispod akvariuma? |
Meni se cini kao da nem, nadam se da grijesim... |
|
|
|
|
apingu
Akvarista
|
Ima stiropor ispod prekrivaca na postolju stavio sam, a u starom akvariumu mivse vrti preko 100 malaca i sinoc se dvije okotile ali jednu sam samo odvojio preracunao sam se za drugu :/ tako da se okotila u novom nema veze prebacivat cu ih malo ranije od sada, a imao bi frku da ih sada prebacujem ko bi to sve pohvatao :/ uglavnom za sada su ok normalno se ponasaju jedu itd itd... ubacio sam iz starog vise vode... |
|
|
|
|
|