Autor |
Poruka |
mcdark
Akvarista
Registrovan: 26 Feb 2015
|
znam da zenke nemaju brkove ama ova je starija i mislim da je zenska nadula se ko balon i eksplodirace |
Poslednji izmenio nesa69 dana Uto Jul 19, 2016 10:51 am, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
mcdark
Akvarista
|
|
    |
 |
cecam
Akvarista

Registrovan: 12 Jun 2015
|
Dečak! Pustio i brkove i bradu! |
|
|
   |
 |
mcdark
Akvarista
|
Je si siguran ? da nije zenska mutant ? |
|
|
    |
 |
Flojd
Akvarista
Registrovan: 30 Maj 2012
|
mcdark
Ti stvarno imaš problem u određivanju polova,pa da ti pomognemo
Cecam je žensko,a tvoj ancistrus je muškog pola.Naime i ženski ancistrusi mogu imati sitne,fine brčiće,ali nikad sa gornje strane,nego uvek samo po obodu usta.Drugo, ženke nemaju dlačice(nisu to dlake,nego ja ne znam kako se ti izraštaji zovu) na pektoralnim perajima,a mužjaci imaju..
Pozdrav |
|
|
   |
 |
cecam
Akvarista

|
Eeee Flojd, slatko me nasmeja sa komentarom (mislim na prvi deo)!
Mcdark, sto posto sam sigurna pošto sam BILA u istoj dilemi, ali kad izrastoše brkovi na gornjoj strani, već je uveliko ČUVAO ikru. |
|
|
   |
 |
mcdark
Akvarista
|
Izvinjavam se Cecam a sa ribama i odredivanje polova nemam problema ama ovog muskarca cuvam 2 god a nema brkove a imam jednog od 1 god i ima veci brkove i plus se naduo kao da je skotna zenka sa 100 jaja ancitrusa zato me je zbunilo sve to ....  |
|
|
    |
 |
cecam
Akvarista

|
Nema potrebe da se izvinjavaš. Da sam okačila svoju sliku, a ti mi se tako obratio, e onda bih se zabrinula i istog momenta obrijala svoje brkove.  |
|
|
   |
 |
mcdark
Akvarista
|
Saznao sam da moj ancitros je bolestan od vodenjak gde se naduje ko balon i umire pa sam dao na jednog coveka da cuva u karantin i da leci njega sa neki kapkama i nadam se da ce ostati ziv  |
|
|
    |
 |
|