Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 pitanje Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
shvaba
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 21 Mar 2016

PorukaPoslao: Sre Avg 03, 2016 3:48 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima!
Imam pitanje jer sto se tice morske akvaristike nemam pojma Very Happy a voleo bih i da naucim i da probam.
Da li je aq zapremine 13L mali za formiranje morskog akvarijuma?Imam neki na raspolaganju,stoji prazan pa me cisto interesuje da li mi odgovarao,kao ista bi mi sve od opreme bilo potrebno?
Hvala svima unapred!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Avg 03, 2016 3:48 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Miksa
Akvarista

Registrovan: 23 Maj 2012

PorukaPoslao: Sre Avg 03, 2016 4:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Malo je bas, minimum 30-35l.
Od opreme standardnmo kao i za slatkovodni, pumpa, grejac, svetlo
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Sre Avg 03, 2016 4:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Te jako sitne litraže su za najiskusnije od iskusnih akvarista. Čak je i biljni u takoj maloj litraži dosta zahtevan.

Za 1500din možeš sam da sastaviš jedno 50tak litara akvarijum. Ivice sam oboriš a silikon ne moraš da uzimaš neki nemački brend name. Uzmi bilo koji je namenjen za akvarijume, ne lepiš 500l 1000l akvarijum.
Ako ne umeš sam da zalepiš pitaj nekog od akvarista iz okoline da ti pomogne, za 2 osobe to je 20tak min posla računajući pauzu za piće Laughing
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
shvaba
Slučajni Prolaznik

Registrovan: 21 Mar 2016

PorukaPoslao: Sre Avg 03, 2016 4:59 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala puno na informacijama Smile!
Pozdrav!
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Pitanje za rasvetu Milivoje Lampa Rasveta 6 Pon Nov 20, 2023 10:50 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pitanje u vezi akvarijuma Ehein aquap... brandzaman Početak u akvaristici 0 Pet Jun 03, 2022 11:09 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pitanje za vlasnike Juwel Ria Rooster Akvarijumi 3 Čet Apr 01, 2021 10:20 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka co2 pitanje denza025 Ostala oprema 3 Čet Avg 06, 2020 7:53 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pitanje vezano za sajt i održavanje nenad.dragisic Razno 2 Čet Jul 09, 2020 4:16 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker