|
|
|
Autor |
Poruka |
dule205
Akvarista
Registrovan: 10 Jan 2012
|
Cao svima!
Nov sam u svemu ovome i malo sam istrazivao sajt jer zelim ovih dana da formiram akvarijum. Zanima me da li mogu da iskoristim zemlju za cvece FLORAN za podlogu???
Akvarijum je oko 20l i planiram da cuvan borca i gupike, od biljaka najverovatnije samo limun.
Hvala unapred! |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
gotika
Akvarista
Registrovan: 14 Feb 2012
|
sta ce ti zemlja za cvece ako ces da cuvas limun |
|
|
|
|
dule205
Akvarista
|
To nije bilo moje pitanje ali nema veze
Mozda se kasnije predomislim pa posadim jos nesto,a i preko te zemlje ide sljunak i nekako mi se vise svidja da imam bar i zemlju ispod |
|
|
|
|
kaplarm
Akvarista
Registrovan: 05 Jul 2010
|
A koje biljke hoces da stavis kasnije ? Kakav akvarijum planiras ? Postoji dosta bilja koje moze bez hranlive podloge. |
|
|
|
|
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
Ako na pakovanju piše da je hemijski tretirana protiv parazita onda je možda bolje ne koristiti je.
Moj ti je savet da staviš zemlju tek kad odlučiš da dodaš još biljaka. Zemlju staviš u neku plasičnu posud, prekriješ teskom zatim posadiš biljke koje si nabavio i onda tu posudu uguraš umesto peska što imaš u akvarijumu.
Zemlja nije loša. U sistemu sa biljkama može biti jako korisna jer u sebi ima korisne bakterije. Bez biljki nemoj je stavljati jer će ti akvarijum brzo pozeleneti.
Limun je dosta velika biljka nije baš za mali akvarijum osim ako nećeš da raste iz vode. |
|
|
|
|
dule205
Akvarista
|
Okej ljudi hvala na savetima. |
|
|
|