Autor |
Poruka |
nesa69
Urednik

Registrovan: 01 Feb 2013
|
Što ne bi mogao, kad ga obraste korenom kao da nema kamena. Ranije dok sam ga imao je bio samo na kamenu i to baš malom. |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Lohikarma
Akvarista

Registrovan: 27 Maj 2014
|
Jedno pitanje.
Da li je ovo mikrosorum ili neka kripta?
 |
|
|
   |
 |
nesha barajevac
Urednik

Registrovan: 20 Sep 2012
|
meni liči na kriptokorinu usterianu |
|
|
   |
 |
tripko
Akvarista

Registrovan: 19 Okt 2014
|
Zhorz :: |
Koliko vremena (otprilike) treba da bi od ovakve(prodajne) m.philipine sa 4,5 lista nastala ovakva suma?
 |
Ovo je moj Microsorum iz stare postavke. Rastao je pod 4x18w T8 neonkama uglavnom su to bile 865, 765 i 965 uz
obavezni CO2 djubrenje. Period da naraste ovakav je nekih 2-3 godine precizno ne mogu da vam kazem.
Deo njega sam poklonio deo je propao a deo nastavlja da raste u novom akvarijumu. |
|
|
   |
 |
Lohikarma
Akvarista

Registrovan: 27 Maj 2014
|
nesha barajevac :: |
meni liči na kriptokorinu usterianu |
Hvala, ako jeste, onda nisam pogresio sto sam je zasadio  |
|
|
   |
 |
Arpad
Akvarista

Registrovan: 21 Jun 2016
|
tealkjaffa :: |
da li microsorum moze da se veze za mali kamen cisto da ne pluta po celom akvarijumu vec samo da ga kamen drzi ( kamen je jako mali, ko oni sa pruge, a microsorum je vezan sa malo najlona) |
Mozes ga vezati za panj ako imas, za veci kamen ako ga imas kao dekoraciju, sve... samo ga nemoj saditi jer ce ti propasti |
|
|
   |
 |
Arpad
Akvarista

Registrovan: 21 Jun 2016
|
Atanas011 :: |
Poželjno je da imaš dobru cirkulaciju vode u aq i možeš slobodno da ih staviš kod ispusta filtera, jer to vole. |
Ovo je po meni karakteristika za Bolbitis Heudeloti, iz mog iskustva sa Microsorum pt. Windelov, Microsorumi nesto i ne trpe jace vodene talase vec neku normalnu cirkulaciju... |
|
|
   |
 |
|