Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Crvenouha kornjaca Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Betta.splendens
Akvarista

Registrovan: 13 Jan 2010

PorukaPoslao: Sre Sep 29, 2010 12:53 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li neko moze da mi pomogne sa jednim pitanjem u vezi ove kornjace?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPoseti sajt autoraMSN Messenger
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Sep 29, 2010 12:53 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009

PorukaPoslao: Sre Sep 29, 2010 1:03 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kojim pitanjem?
I samo jedno postavi ,kao sto si rekao !
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Betta.splendens
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Sep 29, 2010 1:09 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ispusta cudne zvuke kao da peva, i odbija hranu, pa da li je to neka bolest, ili sta ne znam?
No 1
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Sep 29, 2010 1:18 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hmm, tesko pitanje. Na kojoj je velicini , kad si je kupio, da li je drzis u vodi ili je malo setas po kuci na suvom ,da li je suncas ,uslikaj je malo i pojasni uslove cuvanja, ovako je vrlo tesko da dobijes odgovor od bilo koga, jel uvek postoji 1000 zasto 1000 zato? ok ?
Betta.splendens
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Sep 29, 2010 1:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ima oko 12, 13 cm, pre 2 god sam je kupio u vodi je i ima veci kamen da moze da se sunca, u akvarijumu je od 20 l, i tako Smile
No 1
Akvarista

PorukaPoslao: Sre Sep 29, 2010 1:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Procitaj malo ovde..
http://sr.wikipedia.org/sr-el/.....1%87%D0%B0

Nisam imao iskustva sa ispustanjem zvukova,mada sam nesto odavno nacuo ne mogu da se setim. A sa odbijanjem hrane je ozbiljna stvar, koliko redovno menjas vodu u akvarijumu, mora da bude bas higijena na nivou. Da li ti je tempera.vode u akvarijumu const. i sta si joj davao od hrane u poslednjih nekoliko dana. C.kornjaca voli i da se sunca ,moras je povremeno kupati i u kamilici, hoce kamenac da se uhvati na oklopu i oko ociju, moze joj vremenom omekaniti i oklop, sto raznovrsnija ishrana, nezne su dok su male.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Crvenouha kornjača Wlayko91 Tražnja 0 Sre Okt 05, 2022 5:58 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Crvenouha kornjaca s4m3m4n Arhiva Malih Oglasa 0 Ned Feb 09, 2014 2:50 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka kornjaca na poklon... plavsic88 Arhiva Malih Oglasa 3 Čet Sep 12, 2013 12:09 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka crvenouha kornjaca Jovica_96 Arhiva Malih Oglasa 0 Sub Nov 17, 2012 3:48 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kornjaca bobitina Ostali Stanovnici 10 Sub Mar 19, 2011 12:29 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker