|
|
|
Autor |
Poruka |
Betta.splendens
Akvarista

Registrovan: 13 Jan 2010
|
Da li neko moze da mi pomogne sa jednim pitanjem u vezi ove kornjace? |
|
|
     |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009
|
Kojim pitanjem?
I samo jedno postavi ,kao sto si rekao ! |
|
|
   |
 |
Betta.splendens
Akvarista

|
Ispusta cudne zvuke kao da peva, i odbija hranu, pa da li je to neka bolest, ili sta ne znam? |
|
|
     |
 |
No 1
Akvarista

|
Hmm, tesko pitanje. Na kojoj je velicini , kad si je kupio, da li je drzis u vodi ili je malo setas po kuci na suvom ,da li je suncas ,uslikaj je malo i pojasni uslove cuvanja, ovako je vrlo tesko da dobijes odgovor od bilo koga, jel uvek postoji 1000 zasto 1000 zato? ok ? |
|
|
   |
 |
Betta.splendens
Akvarista

|
ima oko 12, 13 cm, pre 2 god sam je kupio u vodi je i ima veci kamen da moze da se sunca, u akvarijumu je od 20 l, i tako  |
|
|
     |
 |
No 1
Akvarista

|
Procitaj malo ovde..
http://sr.wikipedia.org/sr-el/.....1%87%D0%B0
Nisam imao iskustva sa ispustanjem zvukova,mada sam nesto odavno nacuo ne mogu da se setim. A sa odbijanjem hrane je ozbiljna stvar, koliko redovno menjas vodu u akvarijumu, mora da bude bas higijena na nivou. Da li ti je tempera.vode u akvarijumu const. i sta si joj davao od hrane u poslednjih nekoliko dana. C.kornjaca voli i da se sunca ,moras je povremeno kupati i u kamilici, hoce kamenac da se uhvati na oklopu i oko ociju, moze joj vremenom omekaniti i oklop, sto raznovrsnija ishrana, nezne su dok su male. |
|
|
   |
 |
|
|
|