Flurocarbon najlon za pecanje je jako dobar za vezivanje bilja. Prednost mu je što se ne vidi pod vodom i manje će usecati biljku, mana što ko nema iskustva trebaće mu koji minut više da napravi čvor sa ovim najlonom.
Sone_bg Akvarista
Registrovan: 09 Feb 2016
Dal se nekome desavalo da vam se odvoji monoselenium, meni je konkretno na komadu kokosa, preko biljke je bila mrezica od kivija i ja pre par dana hteo da je izvadim pošto se onako pošteno razrasla, kad ono se razdvojilo, klupko od biljke i dalje je na dnu, odvojeno od kokosa naravno sad mi bleji tako dok ne vidim sta cu sa njom ako je vezem najlonom za pecanje, dal i dalje postoji mogucnost da ce se odvojiti ili ne bi trebalo?
cecam Akvarista
Registrovan: 12 Jun 2015
On se vremenom odvoji, baš kao kod tebe, kad se razraste. Možeš ili da ga vežeš najlonom, ili da ga podeliš pa ponovo mrežicom, samo onda čekaš da se razraste i poprimi lep oblik...
Strahinja025 Akvarista
Registrovan: 17 Dec 2016
A kazite mi ako se skrati racimo na pola duzine makazama, hoce nastaviti da raste ili ce uvenuti? Ukratko dali je dozvoljeno njegovo sracivanje bez posledica?
cecam Akvarista
Registrovan: 12 Jun 2015
e jbg, malo zajebavanja sa njim, taman kad se lepo razraste i poprimi oblik, on se odvoji, znači opet sad kad ga vežem, taman lepo poraste i odvojiće se ponovo, mada ja mislim da je možda dobro da se redovno drži kratko ošišan, da ne dobije na toj nekoj težini, kod mene je baš onako poštena loptica, mislim to kao neka pretpostavka, ne mora da znači da jeste tako hvala cecam u svakom slučaju na odgovoru