Autor |
Poruka |
No 1
Akvarista

Registrovan: 17 Avg 2009
|
Jovice al ce ribe da dobiju bojuuu
Ne znam dal ce ovako paprika da tone na dno , jednom sam tako probao sa blitvom, samo je obario iseckao i zamrznuo i tesko je padala na dno , plutala je. |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
jovica
Urednik

Registrovan: 13 Maj 2012
|
Kod mene blitva potone, ubacim celo parce, potone i odmah se mali anciji nakupe na njoj!
Sto se tice paprike, ja je prvo razmlatim u kasicicu i tako ubacujem, molike i platike joj ne dozvole ni da padne na dno. Krupniji komadici koji padnu na dno, pojedu koriji i ancistrusi.
One sitne komadice pokupe malci molika i kozice koje se stekaju po valisneriji.
Za boju si u pravu. Veoma su izrazene, narocito zute molike i koralne crvene platike. |
Poslednji izmenio jovica dana Ned Dec 28, 2014 8:34 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
   |
 |
vlada_nis
Akvarista

Opomene: 1
Registrovan: 31 Avg 2010
|
Moj drug je napravio hranu za kojom ribice lude. Pratio je uputstva sa neta, nesto je nasao nesto ne (kupovao je sastojke uoci nove godine i ovo je napravio eksperimentalno) i evo kako to izgleda.
http://youtu.be/Vk5bqTv5JcY
-soja u komadicima
-juneca jetra
-sargarepa
-beli luk
-tucana paprika (slatka)
U serpu se sipa 0.4-0.5l vode. Skuva se sargarepa, pa dzigerica koja se isece sto tanje kako bi proces kuvanja trajao 2-3min. Onda se tom vodom koja je ostala popari soja dok nabubri i omeksa. Na kraju se sve to stavi u blender uz dodatak paprike i luka i to je to. Vrlo prosto a ucinak fantastican.
Da je bilo zelenisa, ubacio bi i njega.Sledeci put |
|
|
   |
 |
aciddance
Registrovan: 12 Sep 2016
|
ljudi hrana je super potvrdjujem, napravio sam po ovom receptu i ribice jedu kao lude i bas lepo napreduju, predlazem da svako proba i nece se pokajati |
|
|
   |
 |
aciddance
Registrovan: 12 Sep 2016
|
samo da napomenem hranu sam pravio po prvom receptu koji je postavio Deak tako da znate .... |
|
|
   |
 |
|
|