Autor |
Poruka |
ccmuva
Akvarista

Registrovan: 26 Feb 2013
|
Izvinjavam se unapred.. nikako ne mogu da pronadjem temu o morskim skoljkama i kako ce uticati na vodu. Moja voda iz slavine je 0 KH , 0 GH , PH oko 7. znam da neke ribe vile ovo ili ono ali barem malo Kh i Gh mora da bude u vodi ja imam Ancistruss i Gupi i Kribensis oni su odvojeni nisu zajedno u tri akvarijuma.se nalaze. Mrvljeni korali su za mene preskupi oa sam mislio da skoljke mogu da idrade isto. |
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Blue
Urednik

Registrovan: 21 Jul 2009
|
Voda iz slavine 0 tvrdoca? Je l' si siguran? |
|
|
   |
 |
amsterdamxxx
Akvarista

Registrovan: 12 Feb 2013
|
koji ce ti Morske skoljke u AQ sa tim ribama....da regulisu sastav vode,ili kao Ukras? |
|
|
   |
 |
Ralke
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2016
|
Gde je u beogradu gh 0,idem sa buretom odma..  |
|
|
   |
 |
nesa69
Urednik

Registrovan: 01 Feb 2013
|
|
   |
 |
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013
|
Ralke :: |
Gde je u beogradu gh 0,idem sa buretom odma..  |
Kod nekoga ko ima uredjaj za prečišćavanje vode, kao ovi za ak samo mnogo većeg protoka i cene.
Mnogu skoljke sto ne mogu, samo da će to nešto drastično da digne karbonatnu i generalnu tvrdoću vode to sumnjam. Jedini problem sa školjkama je što postanu zelene od algi pa ne budu lepe za oko.
Da li je možda opcija da kupiš tecne dodatke za podizanje kh i gh? Mislim da je to jednostavnija metoda koja daje neke kontantne rezultate na duzi vremenski period. |
|
|
    |
 |
ccmuva
Akvarista

Registrovan: 26 Feb 2013
|
Da kapiram. Problem mi je malo da pripremam vodu u bure svaki put kada treba da menjam vodu mnogo mi je lakse da koristim vodu direkt iz cesme. |
|
|
    |
 |
|