Autor |
Poruka |
Infinity
Akvarista
Registrovan: 06 Okt 2017
|
Da li neko slucajno ima iskustva sa navedenom rasvetom, izgleda lepo na oko, cena nije jaka, sad da li ima mane voleo bihda saznam. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
oldwolf
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2016
|
Infinity :: |
izgleda lepo na oko, cena nije jaka |
Nisam imao ovu vrstu rasvete ,lepo izgleda ali mi se čini da je spolja gladac a unutra jadac,tj.ne zadovoljava potrebe. |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
Evo link za neki review,izgleda da nije loše osim zagrevanja.
osnovne karakteristike modela koji testiraju:
Chihiros A-Series 39W (60 cm)
117 x 0.3W LEDs
Rated at 5800 lumen
Rated color temp - 8000K (cold white)
http://www.plantedtank.net/for.....dable.html |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
gde to ima kod nas da se nađe u Bgd ali neki manji kraći model.
ako znaš gde ima može info na pp ili mail |
|
|
|
|
Aco83
Akvarista
Registrovan: 18 Feb 2018
|
Da li valja ova Chihiros A Plus 601 65w za biljni akvarijum dim. 80x57x37?
Ili se za 80$ dolara moze naci nesto bolje? Hvala |
|
|
|
|
Peku
Akvarista
Registrovan: 24 Dec 2017
|
oldwolf :: |
Nisam imao ovu vrstu rasvete ,lepo izgleda ali mi se čini da je spolja gladac a unutra jadac,tj.ne zadovoljava potrebe. |
Slažem se sa tobom liči na led traku/module upakovanu u aluminijumsko kucište. Nisu se ni potrudili da sakriju. Imas na aliju gomilu ovih i slicnih rasveta. Bio je jedno vreme neki sponzor foruma na H koji je prodavao ovu rasvetu ako me pamćenje dobro služi.
Ja lično ne bih nilada kupio ovako nešto. Ima razloga zasto su poznate led konzole 300+ evrica. 5730 led traka na nekom tankom aluminijumskom limu koji mogu rukom da savijem i eto iste rasvete. |
|
|
|
|
simici789
Akvarista
Registrovan: 12 Jan 2012
|
Stara tema, ali sam je ja tek sad videla.
Imam je oko 2 meseca. Chihiros A-451 duzine 45cm. Meni je odlicna. Ima dimmer, 7 podeoka - ja stizem do 3-eg i ne idem dalje . Jako je svetla. Mozda za moj ukus fali malo crvene .
Inace, osvetljenje jako zastupljeno u biljnim akvarijumima "napolju", kao relativno jeftino a sasvim Ok.
Posto su tu bebci apistogramme, nisam nista mnogo dirala, i pustila sam da zaraste sve sa sto manje uznemiravanja riba .
Sad su bebe malo porasle, cladophora izletela iz akvarijuma jer je poludela (bilo za ocekivati bez odrzavanja), sklonila sam pistiu i bocnula nesto novog bilja, pa cu otvoriti novu temu da vidimo kako raste sa ovom rasvetom, a kako u "Crvenkapi" sa T5.
Inace, posto se tu "nasao" na radost moga supruga jos jedan akvarijum sa drugim malcima apistogramme, ja porucila i Chihiros RGB za njega. Dosta je skuplja varijanta, ali sam citajuci iskustva nasla da je savrseno osvetljenje za ono sto ja hocu. |
|
|
|
|
|