Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Ptica i morski akvarijum u istoj prostoriji? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Sre Nov 15, 2017 2:48 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Da li je neko držao većeg papagaja u sobi sa reefom?

Ja sam kao klinac drzao rozenkolisa kavez mu je bio uvek otvoren samo je akvarijum imao stakleni poklopac pa nije bilo nikakvih problema. Sad sam definitivno odlučio da nabavim ponovo nekog srednjeg papagaja(Veliki aleksandar mi se jako jako dopada) pa se brinem i za reef i za pticu. Ptica bi bila u kavezu samo kad ja nisam u stanu. Ako popoje vode iz reefa naje*aće a ako se istovari u reef teško da će išta preživeti.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Sre Nov 15, 2017 2:48 am Snimi Poruku Nazad na vrh

nzivkovic
Akvarista

Registrovan: 02 Feb 2013

PorukaPoslao: Sre Nov 15, 2017 10:21 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Kolega Paja Patak je imao papagaja i reef i zmiju i kameleona i pauke i gekona i ko zna šta još i koliko znam nije imao problema. Papagaj je voleo da gricka ram na morskom to znam, e sad da li je kakio u vodu nisam upoznat ali je njegov akvarijum bio u top stanju. Možda zbog đubrenja Laughing
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Nikolac
Akvarista

Registrovan: 08 Apr 2014

PorukaPoslao: Čet Nov 16, 2017 8:06 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Macka voli da pije slanu vodu i to radi bez ikakvih posledica, ali nije nikad nuzdu vrsila u more. Mislio sam da ce da rikne od toga kao sto bi covek riknuo posle dan, al jok 😁
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Serene Sky
Akvarista

Registrovan: 13 Nov 2013

PorukaPoslao: Čet Nov 16, 2017 11:12 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cudo je da macka pije vodu a pogotovu morsku. Ne bi trebao ni papagaj, lako ih je nauciti da se istovare.

Papagaji su zivahni pogotovu veći, pa me interesuje sta su ljudi radili da zastite akvarijum od njih i njih od akvarijuma. Necu ja provoditi 10h u sobi zbog ptice
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Akvarijum bolni pocetak! bogida Akvarijumi 0 Čet Okt 10, 2024 8:11 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum bolni pocetak! bogida Akvarijumi 0 Čet Okt 10, 2024 6:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Manji akvarijum (20l) Likann17 Početak u akvaristici 0 Čet Apr 18, 2024 11:31 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Biljke za Južnoamerički biotop akvarijum BlackRaven Biljke 0 Sre Apr 10, 2024 10:44 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Novi akvarijum Onix21 Uradi Sam (DIY) 4 Uto Apr 09, 2024 3:38 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker