|
|
|
Autor |
Poruka |
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
Da li je neko držao većeg papagaja u sobi sa reefom?
Ja sam kao klinac drzao rozenkolisa kavez mu je bio uvek otvoren samo je akvarijum imao stakleni poklopac pa nije bilo nikakvih problema. Sad sam definitivno odlučio da nabavim ponovo nekog srednjeg papagaja(Veliki aleksandar mi se jako jako dopada) pa se brinem i za reef i za pticu. Ptica bi bila u kavezu samo kad ja nisam u stanu. Ako popoje vode iz reefa naje*aće a ako se istovari u reef teško da će išta preživeti. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
nzivkovic
Akvarista
Registrovan: 02 Feb 2013
|
Kolega Paja Patak je imao papagaja i reef i zmiju i kameleona i pauke i gekona i ko zna šta još i koliko znam nije imao problema. Papagaj je voleo da gricka ram na morskom to znam, e sad da li je kakio u vodu nisam upoznat ali je njegov akvarijum bio u top stanju. Možda zbog đubrenja |
|
|
|
|
Nikolac
Akvarista
Registrovan: 08 Apr 2014
|
Macka voli da pije slanu vodu i to radi bez ikakvih posledica, ali nije nikad nuzdu vrsila u more. Mislio sam da ce da rikne od toga kao sto bi covek riknuo posle dan, al jok 😁 |
|
|
|
|
Serene Sky
Akvarista
Registrovan: 13 Nov 2013
|
Cudo je da macka pije vodu a pogotovu morsku. Ne bi trebao ni papagaj, lako ih je nauciti da se istovare.
Papagaji su zivahni pogotovu veći, pa me interesuje sta su ljudi radili da zastite akvarijum od njih i njih od akvarijuma. Necu ja provoditi 10h u sobi zbog ptice |
|
|
|
|
|
|
|