Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Skalari Platinum Beli Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
kukulele01

Registrovan: 09 Mar 2018

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2018 4:00 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Interesuje me da li kod nas (Srbija- Šumadija) ima da se nabave platinum skalari? Pošto sve što sam do sad viđao su bili neki sa šarama, a nigde čisto bele. I koje su šanse da se drže u akvarijumu sa neonkam, a da ne pojedu neonke naravno uz prisustvo biljaka
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2018 4:00 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

reventon
Akvarista

Registrovan: 03 Jun 2012

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2018 6:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako ubacis neonke od 1cm, sa odraslim skalaraima od 10+ cm, tada moze da se desi da budu pojedene. Sve osim toga dolazi u obzir, pogotovo ako nabavis mlade skalare koji ce odrasti uz prisustvo neonki.
kukulele01

Registrovan: 09 Mar 2018

PorukaPoslao: Pet Mar 09, 2018 11:16 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

ubacio bih neonke pre skalara... ali ne znam gde ima da se nadju ovi platinum jer mi se oni najvise svidjaju
Djani

Registrovan: 09 Apr 2018

PorukaPoslao: Pon Maj 07, 2018 12:17 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Zoo market Novi Sad...ja sam kupio bele,perla. Doduše jednu u kombinaciji sa crnom sa ogromnim perajima...
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kolise i skalari Gustav777 Početak u akvaristici 2 Ned Jan 29, 2023 5:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Skalari - Manucapura, Platinum, Plavi... dragoljub Tražnja 0 Pon Jan 23, 2023 7:39 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka beli kisobran - alga?? pingvinpilence Alge 0 Sub Mar 26, 2022 8:29 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Koi skalari Beograd popindeed Ponuda 5 Pet Nov 05, 2021 1:14 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Skalari mladi transport Radomir Američki ciklidi 1 Sub Mar 20, 2021 2:48 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker