|
|
|
Autor |
Poruka |
andrija88
Akvarista
Registrovan: 02 Apr 2018
|
Koje ribe mogu ziveti bez grejaca(imam filter)i da su lako prilagodljive oaim borca i japanki |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Slepi_Putnik
Akvarista
Registrovan: 02 Okt 2013
|
To može da zavisi i od temperature prostorije u kojoj ti je akvarijum. Ja imam akvarijum od 40l i nemam grejač, a držao sam razne vrste riba.
Međutim u sobi u kojoj je akvarijum je grejanje odlično preko cele zime tako da se grejač i kad sam ga imao nije nikad uključivao. Ali ako to nije slučaj sa tvojom prostorijom onda zaista treba da potražiš samo vrste koje mogu da podnesu hladniju vodu. |
|
|
|
|
andrija88
Akvarista
Registrovan: 02 Apr 2018
|
Sobna temp preko zime mi je 24+stepeni a i sad leti nije nista hladnije |
|
|
|
|
Ksendzi
Akvarista
Registrovan: 08 Nov 2017
|
Jesi razmisljao da otvoris samo jednu temu u odeljku "pocetak u akvaristici" jer ovako bunis svakoga ko udje na forum.
Zamolila bih nekog od admina da sve andrijine teme uklopi u jednu, i ako moze da ih premesti tamo u pocetak u akvaristici, pa da ti lepo pomognemo ko ljudi, jer ovako je trenutno sve konfuznoooo. Ne znam vise ni sta si pitao, ni sta su ti odgovorili, nistaaaa |
|
|
|
|
senkasenkasenka
Akvarista
Registrovan: 22 Sep 2014
|
"da su lako prilagodnjive" - je malo nezgodno reci, svaki akvarijum treba imati optimalne uslove za rast i razvoj ribica i biljaka, ciklidima trebaju vece temperature, ako ti termometar u akvarijumu pokazuje 24 i vise(zbog grejanja postorije), onda ti ne treba grejac |
|
|
|
|
|
|
|