Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Aplikacija Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Ralke
Akvarista

Registrovan: 27 Feb 2016

PorukaPoslao: Pon Jul 16, 2018 4:26 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

"Forum umire nekako..ne mogu se porediti prosle godine i sad" - pa druze, za sve te "prosle godine" ti imas 12 poruka. Ne kazem da je tvoja krivica,ali ovde ima brat bratu 50 aktivnih ljudi a sve ostalo spavaci,posmatraci...
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Pon Jul 16, 2018 4:26 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Pecinac
Akvarista

Registrovan: 06 Nov 2017

PorukaPoslao: Uto Jul 17, 2018 8:40 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Po meni forum je odličan. Aplikacija uopšte nije potrebna. Možda bih pre odradio optimizaciju foruma za mobilni telefon.
Naravno, ako nemamo nekoga ko bi to odradio, siguran sam da bi dosta nas bilo voljno da doniramo sredstva za tako nešto.
A "facebook" neću ni da komentarišem, jer sam tu glupost ugasio još 2010. godine.
Inače, nema mi ništa slađe, nego preko desktopa da pratim forum, pogledam slike, napišem po nešto, okačim neku sliku... Pravi mi je gušt.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Mobilna aplikacija Sone_bg Razno 4 Čet Jun 16, 2016 12:04 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Aplikacija "Akvaristika" petsrdjan Razno 44 Pon Jan 09, 2012 6:39 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker