|
|
|
Autor |
Poruka |
Rizbo
Akvarista
Registrovan: 24 Avg 2018
|
Da li neka od ovih riba zna da gricka peraja drugim ribama, ubacio sam ih zajedno sa gupi pre oko mesec dana i sve je bilo okej, a poslednja dva tri dana svakoj od njih jedan delic peraja fali tj izgrickan je, nije ni infekcija ni nista ribe su potpuno zdrave, hvala vam unapred. |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Peku
Akvarista

Registrovan: 24 Dec 2017
|
Ako ih nemaš u nekom solidnom jatu i jedne i druge hoće. Meni su razbore grickale borca ponekad iako ih je bilo 20. |
|
|
   |
 |
Rizbo
Akvarista
|
Onda je najbolje da ih izbacim vidjao sam uvece ove flameuse da jure sve ribe al do sad im peraja bila okej, medjutim baksuz je baksuz...hvala ti puno na pomoci |
|
|
   |
 |
Peku
Akvarista

Registrovan: 24 Dec 2017
|
Ako ponekad fali malo parče nemoj da se uzbuđuješ. Sve dok nije konstantna jurnjava i dok "žrtvi" ne fali pola peraja nije strašno. Peraja se brzo oporavljaju. Sitno parče koje nedostaje će za 4-5 dana izrasti a za 15tak dobiti boju. Sve dok se ne ošteti koren peraja riba ne oseća bol. |
|
|
   |
 |
Rizbo
Akvarista
|
Aa znam al vec mi je jedna zuta moli uginula isto je tako izgrickale serpe pa sam i njih izbacio i zamenio za ove, bolje da ja to na vreme izbacim i dodam jos koju zivorotku pored gupija |
|
|
   |
 |
|
|
|