Autor |
Poruka |
Dragan996
Akvarista
Registrovan: 30 Apr 2019
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
respectre
Akvarista
Registrovan: 09 Sep 2011
|
|
|
|
Dragan996
Akvarista
|
Uf to je to 😁 😁 😁 😁 samo cu vidom malo lepse da igleda 😄😄 hvalaaaa!! |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
zdravo kolega, koje ti je to svetlo na velikom akva. čini mi se da liči na one atman led pa ako jeste kako te služi,koliko dugo ga imaš? |
|
|
|
|
Dragan996
Akvarista
|
atman lgm 900, posto sam nov u akvaristici pokusao sam da krenem sa sto boljim startom pa sam uzeo tu atmanovu, iskreno dobra je biljke rastu ko lude imam je jedno 5 meseci, ne greje se puno, ima pored tog svetla i neko plavicasto svetlo sad za sta sluzi neam pojma haha Sad nisam ja toliko strucan da ti kazem misljenje, niti sam imao pre ovog nesto drugo niti se razumem, ovako amaterski bih rekao da je dobro lepo se vidi akvarijum lepo biljke rastu sta znam |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
|
e pa super, hvala ti na info ni na internetu po svetu ga niko nema pa teško naći bilo kakav review sem nekog španca i kineza na youtubu gde svetli u plafon ili pod, pa je svaka informacja dobra a planiram neki veći akva uskoro pa je to jeftinija i pristojna varijanta
Hvala i pozdrav! |
|
|
|
|
Dragan996
Akvarista
|
Ja sam uzeo na Novom Beogradu i kostao je mislim 5900, za akvarijum od 120l duzine 80cm, a sad cena zavisi od duzine akvarijuma :\ evo ti slike tipa pa ako uspes ti proceni kakva je
Nemam slike od ranije al evo od maja
8.maj
25.maj
6.jun
26.jun
11. jul Danas
|
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
Registrovan: 08 Avg 2015
|
Moze i sa filterom tu gde je ali manji mora da bude u ravni sa vecim, nivo vode. Ukoliko stvarno hoces da se igras sa tim i ne prodje te zelja javi se za mesec dana da ti objasnim u detalje kako mozes da odradis na najlaksi moguci nacin. Jedna mana je sto se tesko pere i dosta posla ima oko ciscenja algi u tunelima. |
|
|
|
|
Dragan996
Akvarista
|
Hvala lisac ) imao sam vise od 10 god kornjace i prao sam ih jednom u 7 dana sa tim da nisam znao da treba samo 30 posto vode da se zameni, sve Vam je jasno hahah :'D Vazi hvala jos jednom Taman za mesec dana sam i planirao taman plata da legne haahah |
|
|
|
|
Peku
Akvarista
Registrovan: 24 Dec 2017
|
Može i da se napravi da posude/akvarijumi budu na različitim nivoima. Zahteva da se veći akvatijum pregradi i da voda cirkuliše iz jednog u drugi sistem; sistem preliva za filter ispod akvarijuma(sump). Mana je što je takav preliv za tvoje potrebe jako osetljiv na isparenja.
Koliko je ribama zanimljivo da idu kroz tunel/most je drugo pitanje, pogotovu ako voda ne cirkuliše kroz most. Valjda ce iskusniji znati da ti odgovore. |
|
|
|
|
Dragan996
Akvarista
|
Cekacu da vidim sta je lisac smislio Hvala u svakom slucaju! |
|
|
|
|
Lenji Lisac
Akvarista
Registrovan: 08 Avg 2015
|
Ja cekam da odustanes, vec je smisljeno odavno ovo sto bi ti dao kao predlog |
|
|
|
|
Dragan996
Akvarista
|
Hahahahahahahaha 😂 videcemo mada vec razmisljam o necemu precem a to je neki poklopac novi jedna zebrica mi iskocila iz akvarijuma jer na par mesta je suplje jer ovo je bio akvarijum za kornjace a one nisu bile toliko lude |
|
|
|
|
Baia
Akvarista
Registrovan: 18 Apr 2010
|
Peku :: |
Može i da se napravi da posude/akvarijumi budu na različitim nivoima. Zahteva da se veći akvatijum pregradi i da voda cirkuliše iz jednog u drugi sistem; sistem preliva za filter ispod akvarijuma(sump). Mana je što je takav preliv za tvoje potrebe jako osetljiv na isparenja.
Koliko je ribama zanimljivo da idu kroz tunel/most je drugo pitanje, pogotovu ako voda ne cirkuliše kroz most. Valjda ce iskusniji znati da ti odgovore. |
Daj neku sliku toga, ne mogu ovako da skontam kako bi ribe prelazile iz jednog u drugi akvarijum ako bi kroz tu cev postojala cirkulacija....ili bolje da kazem kako bi se vracale. Sump bas nije predvidjen da u njega upadaju ribe.... |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
|
|
|
|
|