|
|
|
Autor |
Poruka |
Slepi_Putnik
Akvarista
Registrovan: 02 Okt 2013
|
Zdravo ljudi, potrebna mi je pomoć.
Kupio sam jednu apistogramma cacatuoides kao ženku, ali bila je mlada jedinka, sada polako raste i čini mi se da je mužjak. Evo fotki mog ,,para'' pa bih zamolio iskusnije akvariste da mi kažu da li su ovo dva mužjaka? Ako jesu nudim ovog mlađeg za razmenu ako neko ima ženku viška
Desno na fotografijama je stariji mužjak, a ovo manje je predmet mog upita. hvala vam
|
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Anboy
Urednik
Registrovan: 16 Feb 2011
|
Meni izgledaju kao dva muzjaka. Zenke su manjih peraja i slabije ofarbane. |
|
|
|
|
m.vlacina
Akvarista
Registrovan: 11 Jun 2017
|
Ovo su ti dva mužijaka... Ženke su manje, i imaju drugačija peraja. Žuto telo, i žuto crna peraja.
Ovo su ti dva mužijaka kakadua orange. Čudi me da su ti prodali mužijaka, pošto posle par meseci se jasno vidi razlika između mužijaka i ženke. |
|
|
|
|
Slepi_Putnik
Akvarista
Registrovan: 02 Okt 2013
|
|
|
|
brankorad
Akvarista
Registrovan: 18 Jan 2015
|
Definitivno su oba mužjaka. Dok su manji mogu da liče na ženku. Meni su nekako crna donja prednja peraja najbolji pokazatelj da se radi o ženki. |
|
|
|
|
gambusia
Akvarista
Registrovan: 16 Jun 2019
|
Te kakadu apistograme umeju da budu poprilično skupe kad su u matičnoj veličini, ali kod mladih je malo teže odrediti pol. Jesu jeftinije, ali u ovom slučaju dožlo je do greške (Mislim da nije bilo namerno i da prodavac ne bi trebalo da pravi problem oko zamene ako mu je ostalo još apiosto-a iz tog legla). |
|
|
|
|
|
|
|