|
|
|
Autor |
Poruka |
bojan86
Akvarista
Registrovan: 02 Jan 2011
|
Zbog selidbe i drugih okolnosti vreme je da se rastanem od akvarijuma, zajedno sa stanovnicima.
Poklanjam akvarijum sa svom opremom, biljkama i stanovnicima. Želeo bih da ga poklonim nekome ko ima koliko toliko iskustva, jer bih voleo da dobro vodi računa o stanovnicima u njemu.
Poklon obuhvata:
- akvarijum 60 litara sa poklopcem
- filter Atman hang on HF0400 (u njemu su keramički prstenovi, plastične kuglice i sunđer)
- filter Aquael Pat Mini (ima mogućnost ubacivanja vazduha, tako da nema potrebe da vazdužnom pumpom)
- grejač
- osvetljenje (fabrički komplet u koji su ugrađene 2 štedljvie sijalice) & dobija se i tajmer
- automatska hranilica
- pesak (crni, kvarcni)
- podloga ispod akvarijuma (crna sunđerasta podloga)
- dekoracija (kokosov orah, tri plastične simulacije drveta)
- biljke (sagittaria subulata, guppy grass i pogostemon octopus)
- Skalar (kod mene je tri godine i dostigao je maksimalnu veličinu za ovu litražu)
- 8 x Rodostomus
- 8 x Razbora
- 1 x Coridoras
- 1 x Ancistrus
- poneki Barski i Malezijski puževi
- veća količina kutijica hrane (listići, granule, tablete, tubifeks, larve komaraca, spirulina...)
- žilet sa drškom za skidanje algi
- 2 x usisivač podloge za sifoniranje peska
- kondicioneri vode (Dajana hlor stop i start plus)
Ribice su zdrave i prave (već dve godine ni jedna nije uginula). Akvarijum je cikliran i formiran po PS-u. Nikakvih problema nisam imao do sad. Pošto se nalazi u blizini prozora, pojavljivale su se alge koje sam ja kontrolisao sa redovnim održavanjem (na svake dve nedelje očistim filter, jednom mesečno skinem alge sa stakla i sifoniram podlogu).
U nastavku ću okačiti slike. Poklanjam sve u kompletu (izuzev police za akvarijum). Preuzimanje je lično u Beogradu, na Voždovcu, kod pošte u Darvinovoj ulici. Mogu da pomognem oko iznošenja akvarijuma. Zamolio bih zainteresovane da obezbede transport riba, biljaka, opreme i vode. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
bojan86
Akvarista
|
|
|
|
Plivac
Akvarista
Registrovan: 12 Sep 2013
|
Ako nije poklonjen, uzeo bih ga. |
|
|
|
|
HORUS
Koristan akvarista
Opomene: 2
Registrovan: 21 Avg 2012
|
Ja bih uzeo za moje sekcijaše. Naravno, ako ga ne pokloniš nekome drugom. |
|
|
|
|
bojan86
Akvarista
|
Društvo, akvarijum je poklonjen prvom članu koji se javio. Sinoć je konačno izvršena selidba.
Hvala svima na interesovanju.
Oglas može da se zaključa.
Pozdrav. |
|
|
|
|
|
|
|
|