Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Manometar i regulator pritiska Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
DejanM1980
Akvarista

Registrovan: 27 Okt 2016

PorukaPoslao: Uto Dec 17, 2019 8:57 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav kolege forumaši,
Rešio sam da se oslobodim limutnus soda sistema za co2 i da ubacim bocu pa na taj način zaokružim sve što mi još od opreme nedostaje. S obzorom da sam u moj sistem ubacio elektromagnetni vetil, difuzor sa nepovratnim ventilom, bocu našao u NS, jedino mi ostaje da uzmem manometar sa regulatorom. Nisam našao na neki veliki izbor pristupačnjih manometara sem ovog https://www.akvarijum.net/oprema/co2-oprema/co2-regulator, pa me interesuje da li je ovaj ok i imate li neki drugi predlog?
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Dec 17, 2019 8:57 am Snimi Poruku Nazad na vrh

DejanM1980
Akvarista

Registrovan: 27 Okt 2016

PorukaPoslao: Sre Jan 15, 2020 10:59 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

E ovako, nije mi se niko javio po pitanju ovog ventila, malo sam lupao glavu i na kraju ga uzeo i da podelim utisak ako nekome u budućnosti može pomoći. Ventil je veoma robusan i deluje kvalitetno izrađen (mašinac pa profesionalna deformacija, odmah gledam finiš Very Happy ). Uz njega ide zaptivka i lako se stavlja prilikom montaže na bocu. Manometri su dosta dobri i izlazni pritisak može stvarno precizno da se reguliše. Igličasti ventil takođe dosta dobro radi, jedino me nervira što ne pruža nikakav otpor pri štelovanju pa ga lako pomeriti ako se zakači. Toliko od mene, nadam se da će nekome pomoći!
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka JBL CO2 Regulator pritiska Baia Ponuda 1 Sre Apr 12, 2023 8:36 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako se montira solenoid na ovaj mano... sstanko78 Ostala oprema 7 Ned Nov 22, 2020 9:50 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Potreban Manometar za CO2 bocu buki989 Arhiva Malih Oglasa 2 Uto Apr 21, 2020 4:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Regulator pritiska za co2 Malina Arhiva Malih Oglasa 4 Sub Jan 18, 2020 5:08 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Co2 regulator Aco83 Ostala oprema 0 Pet Sep 27, 2019 9:34 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker