|
|
|
Autor |
Poruka |
DejanM1980
Akvarista
Registrovan: 27 Okt 2016
|
Pozdrav kolege forumaši,
Rešio sam da se oslobodim limutnus soda sistema za co2 i da ubacim bocu pa na taj način zaokružim sve što mi još od opreme nedostaje. S obzorom da sam u moj sistem ubacio elektromagnetni vetil, difuzor sa nepovratnim ventilom, bocu našao u NS, jedino mi ostaje da uzmem manometar sa regulatorom. Nisam našao na neki veliki izbor pristupačnjih manometara sem ovog https://www.akvarijum.net/oprema/co2-oprema/co2-regulator, pa me interesuje da li je ovaj ok i imate li neki drugi predlog? |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
DejanM1980
Akvarista
Registrovan: 27 Okt 2016
|
E ovako, nije mi se niko javio po pitanju ovog ventila, malo sam lupao glavu i na kraju ga uzeo i da podelim utisak ako nekome u budućnosti može pomoći. Ventil je veoma robusan i deluje kvalitetno izrađen (mašinac pa profesionalna deformacija, odmah gledam finiš ). Uz njega ide zaptivka i lako se stavlja prilikom montaže na bocu. Manometri su dosta dobri i izlazni pritisak može stvarno precizno da se reguliše. Igličasti ventil takođe dosta dobro radi, jedino me nervira što ne pruža nikakav otpor pri štelovanju pa ga lako pomeriti ako se zakači. Toliko od mene, nadam se da će nekome pomoći! |
|
|
|
|
|
|
|