Autor |
Poruka |
nikcha
Registrovan: 18 Feb 2020
|
Pozdrav svim forumasima,
Nov sam na forumu i zeleo bih da podelim sa Vama slike mog akvarijuma. Sam sam ga formirao uz savete i citanje po forumima. Svaka kritika je dobrodosla i konstruktivni predlozi.
Sadrzaj:
Podloga: kvarcni sljunak i pesak
Osvetljenje: led clip lamp AC 220-240V 50/60Hz WW
Dekoracija: pozadinska fotogradija, dva sliver kamena, 1 vestacki panj, sunken root
Biljke: 3 Claudophora aegagropila, 2 anubias barteri var. nana, 2 valisneria, echinodorus osiris, microsorum pteropus windelov, hygrophila corymbosa
Pumpa: Atman At- f101
Ribice: color tetre, crvene platike, zute i crne moli, ksifo, ancitrus, coridoras
Mrestilica: moli
Grejac i termometar
Temperatura vode 26-28 stepeni
Vodu menjam 1/3 na nedelju dana i tada sipam Profito easy-life
https://www.sendspace.com/filegroup/Ooi%2BcfU0qvBVKfTZUGEb11dW9Q8WWwXl |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
nikcha
|
[quote="nikcha"]Pozdrav svim forumasima,
Nov sam na forumu i zeleo bih da podelim sa Vama slike mog akvarijuma. Sam sam ga formirao uz savete i citanje po forumima. Svaka kritika je dobrodosla i konstruktivni predlozi.
Sadrzaj:
Podloga: kvarcni sljunak i pesak
Osvetljenje: led clip lamp AC 220-240V 50/60Hz WW
Dekoracija: pozadinska fotogradija, dva sliver kamena, 1 vestacki panj, sunken root
Biljke: 3 Claudophora aegagropila, 2 anubias barteri var. nana, 2 valisneria, echinodorus osiris, microsorum pteropus windelov, hygrophila corymbosa
Pumpa: Atman At- f101
Ribice: color tetre, crvene platike, zute i crne moli, ksifo, ancitrus, coridoras
Mrestilica: moli
Grejac i termometar
Temperatura vode 26-28 stepeni
Vodu menjam 1/3 na nedelju dana i tada sipam Profito easy-life
https://www.sendspace.com/file/woew4d |
|
|
   |
 |
joker
Akvarista

Registrovan: 16 Nov 2010
|
Ne znam za druge, ali ja na telefonu ne mogu da otvorim ove linkove. |
|
|
   |
 |
joker
Akvarista

|
Uspeo sam nekako, ne znam zašto ovako otvara.
Inače, lep je akvarijum, lepo rasporedjeno sve. Po mom ukusu. |
|
|
   |
 |
nikcha
|
joker :: |
Uspeo sam nekako, ne znam zašto ovako otvara.
Inače, lep je akvarijum, lepo rasporedjeno sve. Po mom ukusu. |
Hvala na odgovoru.
Ova centralna biljka jako brzo napreduje i razmisljam da je razmnozim jer ima veliko korenje ispod ovih velikih listova.
Da li si nekada razmnozavao ovakvu biljku? |
|
|
   |
 |
joker
Akvarista

|
Ako je pustila pelcere, naravno da možeš da je razmnožiš. Prati koren i ako iz korena ide nova biljka, preseci i razmnoži. |
|
|
   |
 |
Lenji Lisac
Akvarista

Registrovan: 08 Avg 2015
|
Koliko sam ja razumeo sajt preko kog si postavio fotke to je onaj akvarujum.. ispravi me ako gresim.
Centralna biljka ovde je limun, sirokolisni iliti hygropila corymbosa, slobodno je seci i rasadi. |
|
|
    |
 |
Malina
Akvarista

Registrovan: 26 Sep 2019
|
Pozdrav,mislim da ti je podloga plitka.Po meni nepotrebna je pozadina za biljne akvarijume tog tipa sarena.Od ovog limuna mozes odma 6,7 pelcera da izvuces samo mu izdvoj sa strane izdanke iz stabla koji izlaze a mozes i stablo da kratis i zabadas u podlogu.Visoka temperatura,nepotrebno. |
|
|
   |
 |
|
|