Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Akvarijum 48l saveti Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
nikcha

Registrovan: 18 Feb 2020

PorukaPoslao: Uto Feb 18, 2020 7:35 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svim forumasima,

Nov sam na forumu i zeleo bih da podelim sa Vama slike mog akvarijuma. Sam sam ga formirao uz savete i citanje po forumima. Svaka kritika je dobrodosla i konstruktivni predlozi.

Sadrzaj:
Podloga: kvarcni sljunak i pesak
Osvetljenje: led clip lamp AC 220-240V 50/60Hz WW
Dekoracija: pozadinska fotogradija, dva sliver kamena, 1 vestacki panj, sunken root
Biljke: 3 Claudophora aegagropila, 2 anubias barteri var. nana, 2 valisneria, echinodorus osiris, microsorum pteropus windelov, hygrophila corymbosa
Pumpa: Atman At- f101
Ribice: color tetre, crvene platike, zute i crne moli, ksifo, ancitrus, coridoras
Mrestilica: moli
Grejac i termometar

Temperatura vode 26-28 stepeni
Vodu menjam 1/3 na nedelju dana i tada sipam Profito easy-life

https://www.sendspace.com/filegroup/Ooi%2BcfU0qvBVKfTZUGEb11dW9Q8WWwXl
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Uto Feb 18, 2020 7:35 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

nikcha

PorukaPoslao: Uto Feb 18, 2020 7:42 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

[quote="nikcha"]Pozdrav svim forumasima,

Nov sam na forumu i zeleo bih da podelim sa Vama slike mog akvarijuma. Sam sam ga formirao uz savete i citanje po forumima. Svaka kritika je dobrodosla i konstruktivni predlozi.

Sadrzaj:
Podloga: kvarcni sljunak i pesak
Osvetljenje: led clip lamp AC 220-240V 50/60Hz WW
Dekoracija: pozadinska fotogradija, dva sliver kamena, 1 vestacki panj, sunken root
Biljke: 3 Claudophora aegagropila, 2 anubias barteri var. nana, 2 valisneria, echinodorus osiris, microsorum pteropus windelov, hygrophila corymbosa
Pumpa: Atman At- f101
Ribice: color tetre, crvene platike, zute i crne moli, ksifo, ancitrus, coridoras
Mrestilica: moli
Grejac i termometar

Temperatura vode 26-28 stepeni
Vodu menjam 1/3 na nedelju dana i tada sipam Profito easy-life

https://www.sendspace.com/file/woew4d
joker
Akvarista

Registrovan: 16 Nov 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 18, 2020 8:19 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ne znam za druge, ali ja na telefonu ne mogu da otvorim ove linkove.
joker
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Feb 18, 2020 8:29 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Uspeo sam nekako, ne znam zašto ovako otvara.

Inače, lep je akvarijum, lepo rasporedjeno sve. Po mom ukusu.
nikcha

PorukaPoslao: Uto Feb 18, 2020 8:43 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

joker ::
Uspeo sam nekako, ne znam zašto ovako otvara.

Inače, lep je akvarijum, lepo rasporedjeno sve. Po mom ukusu.

Hvala na odgovoru.
Ova centralna biljka jako brzo napreduje i razmisljam da je razmnozim jer ima veliko korenje ispod ovih velikih listova.
Da li si nekada razmnozavao ovakvu biljku?
joker
Akvarista

PorukaPoslao: Uto Feb 18, 2020 10:47 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Ako je pustila pelcere, naravno da možeš da je razmnožiš. Prati koren i ako iz korena ide nova biljka, preseci i razmnoži.
Lenji Lisac
Akvarista

Registrovan: 08 Avg 2015

PorukaPoslao: Sre Feb 19, 2020 5:36 am Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Image

Koliko sam ja razumeo sajt preko kog si postavio fotke to je onaj akvarujum.. ispravi me ako gresim.

Centralna biljka ovde je limun, sirokolisni iliti hygropila corymbosa, slobodno je seci i rasadi.
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
Malina
Akvarista

Registrovan: 26 Sep 2019

PorukaPoslao: Sre Feb 19, 2020 3:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav,mislim da ti je podloga plitka.Po meni nepotrebna je pozadina za biljne akvarijume tog tipa sarena.Od ovog limuna mozes odma 6,7 pelcera da izvuces samo mu izdvoj sa strane izdanke iz stabla koji izlaze a mozes i stablo da kratis i zabadas u podlogu.Visoka temperatura,nepotrebno.
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Prvi akvarijum? Maridza Početak u akvaristici 1 Čet Jun 01, 2023 12:47 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 2 uzvraća udarac Shark Akvarijumi 30 Čet Mar 23, 2023 3:03 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Mali akvarijum NANO TANK Kacica Početak u akvaristici 1 Sre Mar 15, 2023 5:55 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 100*40*40 + polica Vladimir95 Ponuda 2 Ned Mar 05, 2023 12:38 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Akvarijum 90*28*50 Vladimir95 Akvarijumi 11 Ned Mar 05, 2023 12:28 am Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker