|
|
|
Autor |
Poruka |
Običan Čovek
Akvarista
Registrovan: 07 Jul 2017
|
Imam dva skalara (nisu veliki), 20ak neonki i 4 razbore. Hranim ih suvom hranom. Lisnatom i onom braon (proteinska bi trebalo da je, ne piše ništa na kutiji pošto je providna ona). Zanima me, naročito se odnosi na skalare jer treba još da rastu, šta da dajem od hrane još? Šta je najbolje. Ovako im nije raznovrsna hrana. Bilo je 4 skalara, dva su uginula u isto vreme približno, ostale ribice nikakve znake čudnog ponašanja ne pokazuju. Akvarijum je oko 200l. |
|
|
   |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Bojan95
Akvarista

Registrovan: 15 Dec 2018
|
Mozes da im kupis jos neku vrstu suve hrane.
Tropical soft line granule i tetra discus su kvalitetne, dajem ih mojim
ribicama. Malo su krupnije s obzirom da neonke drzis, ali moje razborice mogu da progutaju. Susene larve komaraca ce skalari sigurno voleti. Mozes da nadjes i smrznutu hranu, imas dobru ponudu kod sponzora foruma. Imas i na kupujem prodajem da kupis mikro crve, ako hoces da ih hranis bas zivom hranom.
Imas stvarno sirok izbor sto se hrane tice, a ako ti kupovna hrana ne odgovara imas ovde da nadjes i dobre recepte pa da im sam spremas domacu hranu. |
|
|
   |
 |
Običan Čovek
Akvarista
Registrovan: 07 Jul 2017
|
Ok. Hvala na odgovoru. Biće im hrana koju imam dok ne krene da radi pet Sop. Posle ću da uzmem nešto od predloženog. Ne mogu sada pravim, nekako mi sigurnije i bezbednije kad je kupljeno. Ko zna šta bi ja smućkao 😂 |
|
|
   |
 |
|
|
|