Akvaristika forum
Pretraga • Pravilnik • Album • Profil • Proveri privatne poruke • Lista članova • Registruj se Uloguj se
 akvarijum.org • Baza biljaka • Slike • Tekstovi • Video • Kalkulator • Kontakt • Marketing
 Kako prepoynati dali je skotna Plati? Pogledaj sledeću temu
Pogledaj prethodnu temu
Napiši novu temuOdgovori na poruku
Objavi na Facebook
Autor Poruka
Yaesu
Akvarista

Registrovan: 02 Avg 2020

PorukaPoslao: Ned Avg 02, 2020 4:08 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima,

Imao bih par pitanja , nasao sam malu ribicu u Akvarijumu pa sam odvojio ove dve ribice sa slike nemogu da procenim koja se mresti, dali mi neko moze pomoci kako to da primetim?

Pre nekoliko dana sam primetio kod guppike da je bas debela i tackice nazad ona se uspesno omrestila ali kod plati molli uopste nemogu da primetim...

Posto sam novo formirao Akvarijum , i kupili smo LED rasvetu sa vise boja , koja se boja preporucuje ribicama , primetio sam kad stavim belu ili yelenu da se jako puno hvataju alge , a da se najmanje hvataju kad je roza boja , dali ta roza boja skodi ribicama ili biljkama?

Hvala najlepse na svakom odgovoru

Srdacan pozdrav

Wink
[img]https://ibb.co/j6XC6Ff[/img]
[img]https://ibb.co/rdbkgwR[/img]
[img]https://ibb.co/1qPcVcM[/img]
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu porukuPošalji email
AquaShop
Sponzor

PorukaPoslao: Ned Avg 02, 2020 4:08 pm Snimi Poruku Nazad na vrh

Lenji Lisac
Akvarista

Registrovan: 08 Avg 2015

PorukaPoslao: Ned Avg 02, 2020 11:22 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Za ribe belo, nema potrebe da im naglasavas boje sa specijalnim sijalicama, sto se tice algi normalna pojava s tim da ce kod tog roze svetla da se pojavljuju druge tj braon alge tako da nisi izbegao nista dok se ne balansira ceo sistem, a ako se pojavljuju zelene smanji se fotoperiod, kod belog svetla.

Riba koja ima kao kvrzicu ispred analnog peraja ce da se mresti ili je mrest u toku kao kod tvoje na sledecoj fotografiji..

Image
Yaesu
Akvarista

PorukaPoslao: Pon Avg 03, 2020 8:31 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala najlepse za odgovor i pomoc , Znaci da je ostavimo u mrestilistu i da cekamo,

Pre nedelju dana smo nosili vodu na analizu u prodavnicu i rekli su da ima 0,8 fosfata i 50mg nitrata i da promenimo pola vode i da nehranimo toliko ribice , za sada nam je voda cista i ribice su zdrave ,

Hvala jos jednom najlepse!
Yaesu
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Avg 14, 2020 6:49 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Pozdrav svima samo da obavestim ,stigle su male ,

Hvala na pomoci

Pitanje posto su bille odvojene 2 ribice , platika i gupika , posle koliko vremena moze da se primeti od koje ribice su mlade , posto kad su male sve su iste Smile

Pozdrav i hvala

Image
Lenji Lisac
Akvarista

Registrovan: 08 Avg 2015

PorukaPoslao: Pet Avg 14, 2020 7:30 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Cekaj dve nedelje pocece da dobijaju oblik i boje pa ce biti prepoznatljivi, ako ti je to ipak i dalje sitno, posle tri sigurno nema greske. Wink
Yaesu
Akvarista

PorukaPoslao: Pet Avg 21, 2020 12:58 pm Snimi Poruku Odgovoriti sa citatomNazad na vrh

Hvala najlepse na odgovorima , u pravu ste pocele su da dobijaju boju i da se primeti razlika ali ostale su sve zive ,

Hvala jos jednom najlepse i srdacan pozdrav!
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku
 Skoči na:   

Srodne Teme
Tema Autor Forum Odgovori Poslao
Nema novih poruka Kako nabaviti nesto zivo sa moje loka... minimalist Morska Akvaristika 3 Pon Avg 19, 2024 7:28 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa jednim grijacem grijati dva a... Luka2907 Grejanje i hladjenje 1 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Kako sa 1 grijacem grijati 2 akvarijuma Luka2907 Grejanje i hladjenje 0 Uto Jan 09, 2024 10:53 am Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Skotna gupi "gubi ravnotežu" marcus Guppy fun club 0 Ned Feb 12, 2023 3:20 pm Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Potrebne živorotke (plati, gupi, moli... DonderionBerik Tražnja 1 Ned Jun 19, 2022 3:24 pm Pogledaj zadnje poruke

Linkovi: MyCity  Moj biljni akvarijum  Vaš Sajt  Pirane  Vaš Sajt  Vaš Sajt 

eXTReMe Tracker