Autor |
Poruka |
manastiriste
Akvarista

Registrovan: 30 Jan 2013
|
Disko-nanarijum ala si ga podmladio gde je jos riba, nesto ih ne vidim, a cini mi se da ih je bilo vise |
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
Gangster
Akvarista

Registrovan: 11 Nov 2010
|
Nema, to je sve sto je ostalo... nesto prodao, menjao, a nesto i nestalo. Kada uginu nadjem samo kosti u filteru, cini mi se da botia i algari bas jebu kevu po tom pitanju. |
|
|
   |
 |
manastiriste
Akvarista

|
Hoce jos nesto novo od riba da zapliva  |
|
|
    |
 |
Gangster
Akvarista

|
Obavezno, gledam da smanjim broj diskusa, ostavim mozda samo jedan par, i ubacim barem dva jata... hocu i podlogu da zamenim ali to cu kada malo zahladni 😀 |
|
|
   |
 |
manastiriste
Akvarista

|
Razumem te u potpunosti  |
|
|
    |
 |
Gangster
Akvarista

|
...ziv je umro nije...
 |
|
|
   |
 |
manastiriste
Akvarista

|
Malo si smanjio broj riba??? A i bilje razredjeno ima vise prostora za ovu gospodu |
|
|
    |
 |
Gangster
Akvarista

|
manastiriste :: |
Malo si smanjio broj riba??? A i bilje razredjeno ima vise prostora za ovu gospodu |
Ostalo jos 6 diskusa, neunistiva botia i par algara, jos malo pa nestalo Dzunglu sam 3 dana sredjivao, izginuh, a bukvalno prikolica nane otisla. Ovo je istorijski minimum biljaka za ovaj aq
Evo slike samo da ti docaram situaciju pre sredjivanja, tj u toku same borbe ... inace desni deo je bio gori od levog
 |
|
|
   |
 |
manastiriste
Akvarista

|
Djungla gusta ona amazonska  |
|
|
    |
 |
Bojan95
Akvarista

Registrovan: 15 Dec 2018
|
Umorio sam se dok sam prelistao ovih 26 strana Fantastican akvarijum. Iako je ova postavka sa anubiama bas mom ukusu, i sam imam slicnu postavku, moram da ti kazem da je ona prvobitna postavka bila gotovo savrsena. Mislim na period na slikama sa 7. strane. Bukvalno sam pomislio da je steta sto si odustao od takvih skejpova i presao na samo spororastuce biljke.
Je l planiras da obnovis jato diskusa? Je l dodajes nesto od prihrane kad ti nane rastu takliko da moras da ih trimujes? Ja za godinu dana nisam imao ni jedno trimovanje nane. |
|
|
   |
 |
Bojan95
Akvarista

Registrovan: 15 Dec 2018
|
Bojan95 :: |
. Mislim na period na slikama sa 7. strane. . |
* sa 6. strane. |
|
|
   |
 |
Gangster
Akvarista

|
Bojan95 :: |
Umorio sam se dok sam prelistao ovih 26 strana Fantastican akvarijum. Iako je ova postavka sa anubiama bas mom ukusu, i sam imam slicnu postavku, moram da ti kazem da je ona prvobitna postavka bila gotovo savrsena. Mislim na period na slikama sa 7. strane. Bukvalno sam pomislio da je steta sto si odustao od takvih skejpova i presao na samo spororastuce biljke.
Je l planiras da obnovis jato diskusa? Je l dodajes nesto od prihrane kad ti nane rastu takliko da moras da ih trimujes? Ja za godinu dana nisam imao ni jedno trimovanje nane. |
Hvala! Pretrpeo je ovaj aq ozbiljne transformacije za 5god svog bistvovanja Moram da priznam da nisam odustao, nego sam se samo prilagodjavao na uslove koji su se menjali s vremenom u aq. Podloga se lagano trosila, pa su uslovi diktirali da postepeno predjem na manje zahtevne biljke. Eto, na kraju ostala nana, kripte, i neverovatno ali istinito A. bonsai.
Dugo vec pricam o restartu podloge, ali nikako... porodica, citaj deca, posao, i gomila drugih glupavih svakodnevnih obaveza, nedozvoljavaju mi da se aq posvetim na nacin koji bi trebalo ukoliko bih sve krenuo od pocetka. U biljnom aq uvek ima posla...
Od prihrane, sigurno vec preko godinu dana, apsolutno nista ne dodajem. Zamena vode 1 nedeljno. CO2 i dalje guram, najvise zbog A.bonsai, ali nista drugo. Uslovi joj ocigledno odgovaraju, dziglja predobro i za par meseci opet ce biti prilkolica za izvaditi van.
Necu obnavljati jato Diskusa, dosta od mene... Za razluku od vecine ostalih riba koje mozete hraniti i jednom sedmicno, diskusi bas i ne mogu pa mi svaki odlazak na duze od kuce predstavlja pravu muku. Hvala jos jednom na komentaru i pozdrav! |
|
|
   |
 |
Gangster
Akvarista

|
Jos malo pa u predskolsko 😂😂😂
 |
|
|