Autor |
Poruka |
sumi
Akvarista
Registrovan: 05 Apr 2012
|
Potrebne kraljevske ili obične neonkice |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
sumi
Akvarista
|
Niko |
|
|
|
|
Anboy
Urednik
Registrovan: 16 Feb 2011
|
Imam ja plave neonke, al ne saljem ispod hiljadu komada. Moze? Trenutno na stanju imam par desetina hiljada komada. |
|
|
|
|
sputnik8
Akvarista
Registrovan: 02 Sep 2018
|
Ja bih 100.000 neonkica - ako nije neki problem. Naravno ako je komad 1 dinar.
Eto, ova poruka se može nazvati OŽIVLJAVANJE FORUMA . Smešno izgleda ali nije.
Pa valjda je ok da se ovakva poruka (pogotovo ako je u pitanju jedan od urednika) pošalje u pp,
ali da bi se exponirali, to ide javno. Šta reći ?!?!?!?!?!?!?!?!?! |
Poslednji izmenio sputnik8 dana Pon Nov 02, 2020 11:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
|
|
Anboy
Urednik
Registrovan: 16 Feb 2011
|
Prijatelju moj poenta je u tome da ima neko na ovom forumu ko jos uvek moze, zna i pravi ribu.
Ja ne moram da se exponiram jer nemam nista od toga a i EGO moment nemam.
Velika vecina vas u ovom periodu ako negde bilo gde u RS pazari neonkice velika verovatnoca je da ce kupiti moju ribu jer sam na trziste pustio ogromnu kolicinu zbog predstojecih praznika kao i u predhodnim periodima jer nas ima svega par koji je pravimo u vecim kolicinama.
80% Razbore koja je na trzistu je moja.
100% plave razbore koja je na trzistu je moja.
Sumi mi je stari prijatelj sa ovog foruma i ceo komentar je bila sala sa njim ali naravno svaki ima prava na svoje misljenje i iskreno me je nasmejao tvoj komentar, jer je lepota ove kreacije u razlicitosti. |
|
|
|
|
Woodoo
Akvarista
Registrovan: 27 Jun 2017
|
Imam jedno pitanje. S obzirom da si veliki odgajivac, kada dogovoris snabdevanje nekog pet shopa, kako obavljas brojanje, ako se na taj nacin tj po komadu dogovara cena. Kapiram da nije lako izbrojati par stotina komada neonkica npr. |
Poslednji izmenio Woodoo dana Uto Nov 17, 2020 11:14 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
|
|
sputnik8
Akvarista
Registrovan: 02 Sep 2018
|
Anboy :: |
Prijatelju moj poenta je u tome ..... |
I'm sorry Anboy. Nije mi svejedno ako sam neshvaćen ali me to naročito i nepotresa,
jer me ljudi nemogu učiniti ni boljim ni gorim od onog što jesam, a Bog zna naše misli i naša dela.
Puno pozdrava tebi i jadnom brojaču riba. Šalim se - naravno sve najbolje želim! |
Poslednji izmenio sputnik8 dana Sre Nov 18, 2020 8:42 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
|
|
sumi
Akvarista
|
Anboy :: |
Sumi mi je stari prijatelj sa ovog foruma i ceo komentar je bila sala sa njim,.... |
Naravno da je bila šala i moja registracija davne 2012 pokazuje da sam sa većinom starih forumaša prijtelj |
|
|
|
|
|