|
|
|
Autor |
Poruka |
Zmaj
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 15 Mar 2021
|
Odmah da se izvinim ako sam na pogrešnom mestu otvorio temu.
Naime, pre nedelju i po dana uzeo sam borca, akvarijum deli sa jednom kori pandom i mikrorasbora galaksijama. Imaju sasvim dobar suživot, ne jure se, sve okej.
Kupio sam one trakice za proveru kvaliteta voda, sve okej.
Termometar pokazuje da je toplota vode uvek u bezbednim granicama.
Filter radi 24h, bez problema.
E sada, borac od kada sam ga uzeo nije ništa jeo, neće. Dao sam mu Dajana listiće, neće. Onda sam se raspitao u radnji i dali su mi larve komaraca, rekli to vole da pojedu. Neće ni to. Par puta dođe do površine, približi se hrani i onda ode, izignoriše je.
Sada, on ima normalnu boju, nema nikakve izrasline na sebi, sasvim normalno pliva, nema poteškoća ni da zaroni ni da izroni, diše sasvim normalno. Jedino što voli je da se zavuče i da "drema", al valjda kada napuni baterije raspliva se po akvarijumu opet.
Da li neko može da mi kaže da li je ovo normalna pojava kod borca i šta da radim? Bojim se da ne ugine od gladi. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
moguće da je potpuno u redu i zdrav ali ima takvih boraca iz uvoza jedu samo živu granu ili 1 od 10 ako potrefiš suvu,tako da teško mu ugoditi ako je od rođenja odgajen na živoj |
|
|
|
|
io
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2013
|
Posto je u zajednickom akv tesko je ispratiti izmet, mozda ima neke crevne parazite. Ali ako ih nema nego je samo izbirljiv, verovatno pojede nesto sto preostane kad bas ogladni, navici ce se na sta ima za jelo. |
|
|
|
|
Zmaj
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 15 Mar 2021
|
chaosad :: |
moguće da je potpuno u redu i zdrav ali ima takvih boraca iz uvoza jedu samo živu granu ili 1 od 10 ako potrefiš suvu,tako da teško mu ugoditi ako je od rođenja odgajen na živoj |
Gde mogu da nabavim živu hranu za njega ili da poručim? Znam da postoji ali mislim da je nigde nisam viđao u prodaji. |
|
|
|
|
|
|
|