Autor |
Poruka |
StefanPN
Akvarista
Registrovan: 11 Jun 2019
|
Pozdrav drustvo, treba mi vasa pomoc...
Prekjuce sam napunio akvarijum, koji sam inace startovao DS metodom.Akvarijum je nekih 40l.Tropica Soil podloga.Filter je Filtosmart 100 napunjen Seachem Matrix-om.Rasveta Chihiros 451.Od biljaka tu su Monte Carlo i Eleocharis.Krenuo sam i sa ubacivanjem CO2 iz boce.
Kao sto rekoh prekjuce sam ga napunio vodom.Danas se vratio sa posla i spazio Modrozelenu algu ili Cijano bakteriju prikacenu na MonteCarlo i delom na podlogu.Citao sam da se ona ubija Eritromicinom.E sad, da li da ukljucim taj antibiotik ili da pokusam, za pocetak, nekom drugom metodom.S obzirom, da je akvarijum u fazi cikliranja, mislim da nije neka steta ubaciti i Eritromicin, s obzirom da jos uvek nema korisnih bakterija u filteru.
Molim za pomoc.Na pocetku sam price,a vec me snasla muka ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
|
![](templates/fisubgreen/images/lang_english/icon_photo.gif) ![Pogledaj profil korisnika Pogledaj profil korisnika](templates/fisubgreen/images/lang_english/icon_profile.gif) ![Pošalji privatnu poruku Pošalji privatnu poruku](templates/fisubgreen/images/lang_english/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
|