Autor |
Poruka |
Yaesu
Akvarista
Registrovan: 02 Avg 2020
|
Dobar dan zelim i pozdrav svima ,
Imao bih jedno pitanje , danas sam odjednom primetio da gupiki sa slike fali ceo rep, do sada se to nikad nije desavalo.
Pre 2 nedelje smo kupili 4 nova algara sve ostale ribice su nase stare , 2 su antena soma a 2 su neka straftasta i ta dva su jako zivahni i brzi i jure se , neznam dali bi oni mogli biti agresivni?
Vecinom imamo gupike imamo 4 blek moli i imamo jednu kuli kuli
Najlepse hvala za svaku pomoc i na svakom odgovoru
Srdacan pozdrav Dalibor!
 |
|
|
    |
 |
AquaShop
Sponzor
|
|
|
 |
io
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2013
|
Kuli kuli sigurno nije, ni ancistrus nije. Obrati paznju na molike dal jure i glodju repove gupikama, ili eventualno te straftaste , da li su to amonijeri? Posto oni nekad imaju pik da jure ribe . Prati ponasanje i vidi ko cerupa gupike. |
|
|
   |
 |
Yaesu
Akvarista
|
Hvala vam najlepse na brzom odgovoru ,
Sada sam nasao na internetu kako se zove i zovu se Prachtalgenfresser (Garra flavatra) ,i zaboravio sam reci imamo jednu staru zebricu ali ona mi izgleda mirno kao i uvek.
Da li znate nesto o tim Algarima? Da li im fali neka hrana ili jednostavno ih moram razdvojiti?
Hvala najlepse
Srdacan pozdrav! |
|
|
    |
 |
io
Akvarista
Registrovan: 26 Sep 2013
|
Onda i gare otpadaju, molike su krivci za nedostatak repa gupiki. Molike i inace vole da grickaju dugorepe ribe, tako da su po meni one krive. |
|
|
   |
 |
ljubisa03
Akvarista

Registrovan: 19 Feb 2017
|
postovani, moze se desiti da ako imate i puno muzjaka gupija da su i oni odgovorni, jer desava se, ( npr ja sam imao akvarijum samo guppi, 10 muzjaka i 25 zenke, sve maticne) da pikiaju nekog i ocerupaju ga. tako da moli ili gupi, zebra i ancistrusi nisu sigurno. |
|
|
    |
 |
Yaesu
Akvarista
|
Hvala vam najlepse svima na odgovorima i savetima , malo sam pratio , cini mi se da se muzijaci sami izmedju sebe vijaju, moracu malo da ih razredim a da ubacim vise zenki...
Hvala vam jos jednom najlepse!
Veliki pozdrav za sve! |
|
|
    |
 |
|