|
|
|
Autor |
Poruka |
damirski
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 19 Mar 2021
|
Drugari moze li mala pomoc ?
znam da ima baza riba ali nisam uspeo da se snadjem a ja idiot zaboravio sam koja bese vrsta.
Dakle da li neko zna koja su vrsta ove dve ribuske sa slike.
Hvala vam svima unapred. |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
Nikollo
Akvarista
Registrovan: 21 Jan 2021
|
Trebalo bi plati, plati sunset, bas sam malopre njih pomenuo |
|
|
|
|
Nikollo
Akvarista
Registrovan: 21 Jan 2021
|
Au, sto mi stoji slucajni prolaznik, koji prst u oko od strane administracije
Cudna je ova levo ali ova desno mora biti plati, mada ko zna, ja sam svakako amater ali pretpostavljam da su platike
Ne znam samo kad malo razmsilim sto ova moja ima toliki stomak, odmah posle glave izbocina izgleda kao da je skotna
Kaze gugl ili ima bebe mada ja odbijam da verujem u to, moze cak i parazit biti a najverovatnije da se prejeda. Video sam vise puta da izbacuje kao avion kad tanka druge manje avione u vazduhu crevo neko ko pupcana vrpca druze i ta njena go*na budu skoro dugacka koliko i ona . Da se ona pita ne bi ona nista dala neonkama samo gleda da ona jede strasno koliko je alava i bahata . Poceo sam da dajem hranu, posto se inace strasno rasipa na sve strane, u obruc od creva doduse sad je mozda 6 7 cm precnika pa bi valjalo mozda da je vece da se ne tiskaju kao stoka i ova platika djubre samo ona bi da je, mozda su ova ostala gospoda gladna, ali sta da im radim, zivot je borba . Nista nikom ne sleduje nego mora da se zaradi, nek se bore za parce leba . Izvinjavam se na oftopiku. |
|
|
|
|
chaosad
Akvarista
Registrovan: 27 Avg 2017
|
Xifo trikolor, (Xiphophorus helleri koi sanke) Swordtail, muški sa izduženim repom(mačem) a ženke bez. |
|
|
|
|
damirski
Slučajni Prolaznik
Registrovan: 19 Mar 2021
|
Hvala punoooooo
Citat: |
muški sa izduženim repom(mačem) a ženke bez. |
znaci bice sexa |