Kribenzisi malci su napredovali vise se uopste ne kriju od tetri. Nabavio sam cryptocoryne albida brown i bekettii pechii ali se albida jos uvek prilagodjava.
Nabavio sam neki co2 atomizer "bazuka" bas male mehurice pravi. Trebalo mu je oko 10 sati da dostigne dovoljan pritisak u DIY secer-kvasac da proradi.
Zaboravio sam maticne kribenzise sam prebacio pre izvesnog vremena kod keve u akvarijum i tamo su se vec izmrestili Gupike su potpunu amateri sto se tice razmnozavanja u odnosu na kribove.
m.vlacina Akvarista
Registrovan: 11 Jun 2017
Svašta se nešto dogodilo i promenilo sem anubija one i dalje dominiraju
Molike imam više varijateta uglavnom su zlatne. Vesele su, razigrane i stalno aktivne. Kakadu ciklidi su se izmrestili od podmladka ostao samo par. Rutinu nisam izmenio, nedeljno menjanje 10l vode česmuše tada dodajem mikroelemente i kalijum.
xxxvelja Akvarista
Registrovan: 10 Avg 2012
Akvarijum je još uvek aktivan. Nije bilo promena u rutini 🙂 sem što zbog nedostatka vremena slabije trimujem biljke. Ovako izgleda kada nakon svake druge treće izmene vode počupam masu vodenog hrasta i rotale.
Anubije i dalje omiljene biljke...s vremena na vreme prodam višak. Nabavio sam i kriptokorinu tiger lepo raste...to je prva crvenkasta biljka koja mi uspeva 🙂. Nisam znao da li će uspeti pa sam je stavio tamo gde ima najviše svetla..Sada pošto je uspela i prilagodila se verovatno neću mnogo moći da je pomerim ko zna gde se sve proteže korenje. Trenutno smišljam gde bih mogao da je pomerim a da cela postavka bude ok.
Molike stalno živahne , bezbrižno plivaju po celom akvarijumu tako da deluju baš smirujuće ceo akvarijum.