|
|
|
Autor |
Poruka |
Jablimir
Registrovan: 31 Maj 2021
|
Pozdrav svima!
Hteo sam da vas pitam da li možda neko zna gde mogu da kupim larve (ili mlade) kozica malo većih vrsta kao što su Macrobrachium rosenbergii, Sicyonia brevirostris, Penaeus monodon?
Već sam pregledao sekciju nudim na ovom forumu i zvao nekoliko pet shopova (uključujući ove sa reklama na ovom sajtu), tropicarium u Beogradu i Zoološki vrt.
Hvala na pomoći! |
|
|
|
|
AquaShop
Sponzor
|
|
|
|
peconis
Akvarista
Registrovan: 19 Sep 2018
|
Na tajlandu, vijetnamu ili nekoj drugoj azijskoj zemlji gde se gaje radi ishrane. Eventualno u Metrou imas zaledjene neke od ovih vrsta.
Pratim vec godinama situaciju kod nas sto se tice kozica, nikad ih nisam video u akvaristickoj ponudi. Eventualno da kontaktiras Zoomarket iz Novog Sada, znam da njima povreno stizu ribice i organizmi iz Azije. |
|
|
|
|
Jablimir
Registrovan: 31 Maj 2021
|
peconis :: |
Na tajlandu, vijetnamu ili nekoj drugoj azijskoj zemlji gde se gaje radi ishrane. Eventualno u Metrou imas zaledjene neke od ovih vrsta.
Pratim vec godinama situaciju kod nas sto se tice kozica, nikad ih nisam video u akvaristickoj ponudi. Eventualno da kontaktiras Zoomarket iz Novog Sada, znam da njima povreno stizu ribice i organizmi iz Azije. |
Hteo bih da gajim žive kozice, zamrznute mi ne trebaju
Hvala na savetu, poslao sam im email pa šta bude! |
|
|
|
|
|
|
|